3 znamení zvěrokruhu, u nichž vánoční svátky neskončí zrovna harmonicky

3 znamení zvěrokruhu, u nichž vánoční svátky neskončí zrovna harmonicky
Zdroj: Freepik

Vánoční svátky nejsou vždy jen o pohodě, některá znamení zvěrokruhu se během nich potýkají s rodinnými problémy. Podívejte se, kdo si musí dát pozor, aby u něj doma nelétaly talíře!

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 26. 12. 2021 07:00

Podívejte se, koho už začínají vánoční svátky zmáhat a kde se přiostřuje atmosféra, takže k rodinnému konfliktu není daleko.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Partner na vás bude opakovaně útočit, až nebudete tušit, kde se to v něm bere. Může vás přepadnout lítost, že neocení, co jste pro celou rodinu chystali. Možná je jeho problém někde úplně jinde, zkuste si s ním otevřeně promluvit. Tichá domácnost tentokrát nepomůže. Musíte vyřešit, co se kolem vás děje. Možná za vyhrocenou situaci může jen náročný rok, který máte za sebou.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Někteří z vás jsou už dlouho s partnerem na ostří nože, což kulminuje právě o Vánocích. Pokud budete před rodinou předstírat, že je vše v pořádku, otočí se to proti vám. Ostatní dusno velmi rychle poznají a akorát řeknete něco, čeho budete hořce litovat. Nechte si partnerské problémy na doma a nikomu neličte svůj pohled na věc jen proto, abyste vypadali lépe.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Jste tak napružení a útoční, že nikdo nechápe, kde se to ve vás bere. Tváříte se, že vás všichni obtěžují a na nikoho nejste milí. Pokud okamžitě nezměníte svůj postoj, můžete přijít o někoho, kdo je vám opravdu blízký a kdo ve vás celou dobu věřil. Nezáleží na tom, jestli jsou Vánoce nebo léto, v posledních měsících jste si lidí kolem sebe přestávali vážit.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články