3 znamení zvěrokruhu, která najdou pod vánočním stromečkem zásnubní prstýnek

3 znamení zvěrokruhu, která najdou pod vánočním stromečkem zásnubní prstýnek
Zdroj: Freepik

Toužíte po romantickém Štědrém večeru, který si budete pamatovat do konce života? Podívejte se, která znamení zvěrokruhu čeká v tento magický den nabídka k sňatku.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 22. 12. 2021 07:00

Pokud očekáváte něco speciálního, letošní Vánoce budou samé překvapení! Následující znamení zvěrokruhu najdou pod vánočním stromečkem krabičku s blyštivým prstýnkem. Co to pro ně bude znamenat?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Ačkoliv jste si vždy mysleli, že dostat zásnubní prstýnek o Vánocích je prvoplánové, letos budou někteří z vás pod stromečkem v naprosté šoku. A to zejména proto, že už dlouho čekali, až se vztah s partnerem posune zase o krok dál, ale už si mysleli, že to snad ani nepřijde.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Oproti Vodnářům jste dlouho tušili, že se k něčemu takovému schyluje, a Vánoce vás možná i trochu napadly! Partner nezklame a pod stromečkem krabička s blyštivým štěstím rozhodně chybět nebude. Neplánujte si na Štědrý večer žádné návštěvy, ať takovou událost můžete oslavit ve dvou, jak se sluší a patří. Vypadá to na erotické Vánoce!

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Dlouho jste sbírali odvahu, abyste se svému partnerovi skutečně zavázali. Žádost o ruku ale až doposud vaše téma opravdu nebylo. Manželství vás často spíše děsí a je to pro vás krok do neznáma. Až se ale před vámi otevře krabička s prstýnkem, strach zmizí jako mávnutím proutku. Těšte se, tento rok budou Vánoce samé překvapení!

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články