3 znamení zvěrokruhu, která čeká v roce 2022 nový začátek. Týká se to i vás?

3 znamení zvěrokruhu, která čeká v roce 2022 nový začátek. Týká se to i vás?
Zdroj: Pixabay

Věci se dají řešit s lehkostí, netřeba si kvůli k tomu v sobě držet bolest. Následující tři znamení zvěrokruhu čekají v roce 2022 kroky, které povedou ke smíření a přijetí. Budou se takové změny týkat i vás?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 16. 12. 2021 07:00

Magický rok 2022 přináší neuvěřitelné věci! Podívejte se na další ze série proroctví, která definují následující rok jednotlivým znamením zvěrokruhu.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Bolest, kterou si nesete z letošního roku, vás konečně opustí a čeká vás nové světlo. Stačí, když přijmete, co se stalo a budete připraveni se posunout dále. Nikoho neobviňujte, nepomůže vám to. Musíte dojít k tomu, že to, jak se cítíte, není vina někoho jiného.

Samozřejmě, že vás to bude stát mnoho síl a v prvních měsících vás nečekají jednoduché dny. To však ještě neznamená, že to nebude stát zato! Máte se na co těšit. Otevírají se vám nové dveře, které povedou k laskavosti a velkému dobru.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Prošli jste velkou transformací, která je pro váš život naprosto zásadní. Už teď cítíte, že se něco děje a jsou na spadnutí velké změny. Postavte se jim čelem. Nepomůže, když budete odmítat komunikaci s dotyčným člověkem.

Krok, kterého se tolik bojíte, bude nakonec k vašemu prospěchu. Zároveň budou vaším rozhodnutím posíleny rodinné vazby, ačkoliv to teď vidíte naprosto opačně. Život máte jen jeden a je na čase si ho začít vážit.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Udělali jste minulý rok obrovskou chybu, která vás neskutečně tíží. Je na čase tyto emoce pustit a jít dál. Nikomu už nedlužíte další vysvětlení, ani vám nikdo nepomůže, aby ulevil vašemu svědomí.

Berte příští rok jako příležitost, jak začít znovu a zaměřit se na věci, které jsou pro vás důležité. Jednou z vašich nejdůležitějších oblastí pro rok 2022 budou partnerské vztahy. Pro některé z vás by mohla být krokem k novému začátku psychoterapie.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články