3 znamení zvěrokruhu, která jejich současné kroky dovedou k požehnání v roce 2022

3 znamení zvěrokruhu, která jejich současné kroky dovedou k požehnání v roce 2022
Zdroj: Pixabay

Vaše současné kroky předznamenávají to, jaký bude váš příští rok. Magicky se opakující dvojky přinášejí velkou hojnost, magii i požehnání. Podívejte se, která znamení zvěrokruhu tomu jdou už teď naproti!

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 12. 12. 2021 07:00

Každý krok vás dovede k další cestě. Není nic, co byste nezvládli, pokud se k tomu skutečně odhodláte. Podívejte se, která znamení zvěrokruhu mají před sebou úžasný rok 2022.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Neuvěřitelně se bude dařit zejména Vodnářům. Čeká vás báječné období, ve kterém se vám splní vše, co si pro sebe a svou rodinu přejete. Celý rok 2021 jste usilovně pracovali na tom, abyste šli naproti svým snům a dosáhli toho, co je vaším cílem. V následujícím roce vám Vesmír vrátí vše, co jste do něj vložili, ačkoliv to na Silvestra ještě tak vypadat nebude. Vaše předsevzetí má obrovskou moc!

Panna (23. 8. - 22. 9.)

V tomto roce jste zavdali Vesmíru velký impulz, aby vám do života přinesl vše, co si přejete. V následujícím roce proto budete mít mnoho příležitostí, jak svůj život změnit ještě o něco více. Čím víc budete dbát na štěstí lidí kolem sebe, tím víc se vám bude dařit. Přejte si a nezapomeňte na magickou sílu silvestrovské noci. O cokoliv požádáte, bude vám umožněno.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Udělali jste v tomto roce velké kroky, abyste získali odvahu a změnili svůj život. Vesmír vám to vrátí obrovskou silou, která vás dovede ke štěstí a požehnání. Mějte oči otevřené. Není nic, co byste nezvládli a s čím byste si v roce 2022 neporadili. Pro rodinu budete velkou oporou. Dařit se vám bude také ve finančních záležitostech. Dojdete k velké hojnosti.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články