Emil (47): Slíbil jsem si, že nové ženě už budu věrný. Jenže jsem se znovu ocitl v pokušení

Emil (47): Slíbil jsem si, že nové ženě už budu věrný. Jenže jsem se znovu ocitl v pokušení
Zdroj: Freepik

Emil si manželství zničil sám, protože byl své ženě často nevěrný. Když po letech samoty poznal Stáňu, slíbil si, že jí zahýbat nebude. Zdálo se, že své předsevzetí dodrží. Dokud mu ovšem nepředstavila svoji dceru.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 04. 04. 2021 11:00

Jsem už jednou rozvedený. Za náš rozchod mohou moje nevěry. Bývalá žena Lenka se mnou měla velmi dlouho trpělivost. Nakonec ale moje zálety neunesla.

Nesměl jsem podruhé zklamat

Po rozvodu jsem si slíbil, že až si někoho najdu, budu mu věrný. Výčitky svědomí z toho, že jsem dopustil rozvod, se totiž dostavily se zpožděním. Cítil jsem vinu za to, jak moc jsem Lence ublížil. Po rozvodu jsem byl skoro pět let sám. Dokonce se o mě pokoušely myšlenky, že zůstanu single už do smrti.

Pak jsem ale potkal Stáňu (43). Hodnou ženu, která hledala lásku a pochopení. Ublížil jí někdo jako já. Roky ji podváděl a ubližoval jí. Rozvedená byla sotva tři roky. Nejsem sice zrovna empatický, ale s ní to bylo jiné. Cítil jsem z ní, jak moc se nového vztahu bojí. Musel jsem na ni pomalu.

Přes půl roku trvalo, než mě pozvala k sobě domů. Ano, půl roku jsem čekal na to, až se s ní pomiluji. Věděl jsem, že si potřebuje být jistá a věřit mi. Neměl jsem kam spěchat, takže jsem její tempo respektoval. Dlouho mě nebrala ani mezi své kamarády a rodinu. Téměř po roce našeho vztahu se rozhodla, že mi představí svoji dceru Marii (21).

Myšlenkami jsem byl stále častěji u Marie

Setkání s Marií se mnou zacloumalo. Byla to velmi temperamentní holka. Nebyla své matce povahově vůbec podobná. Zaujala mě natolik, že jsem na Stáňu v jednu chvíli skoro zapomněl. Z Marie jsem cítil život a chuť se bavit.

Já jsem ale nesměl nic pokazit. Stáňa mi nabídla společné bydlení. „Mám tě moc ráda. Jsi skutečně hodný člověk. Chci s tebou žít,“ svěřila se mi. Neváhal jsem ani minutu. Byla to šance, jak nezůstat na stáří sám. Stáňa sundala kousek masky té ublížené ženy. Začínala s ní být zábava. Já jsem byl ale myšlenkami často u Marie.

Moc mi nepomohlo, když se Marie nastěhovala k nám. Rozešla se s přítelem a neměla kam jít. Stáňa jí automaticky nabídla pokoj. A mně začalo pomyslné peklo. Nejednou vyšla z koupelny jen v kalhotkách a podprsence. Vždy si ověřovala, zda ji vidím. Měla tak krásné pevné mladé tělo! Poznala hned, že bych ji rád dostal.

Nastražily na mě léčku

Jednou mi nechala své spodní prádlo pod polštářem. Když nebyly holky doma, neustále jsem k němu čichal. Vonělo božsky. Opět se ve mně ozval ten starý chlípný Emil. „Musím ji dostat,“ pronesl jsem nahlas. Stáňa měla za pár dní odjíždět na dva dny pryč. To byla moje šance. Když jsme s Marií osaměli, šel jsem na věc.

Zaťukal jsem jí na dveře. „Dáme si skleničku?“ zeptal jsem se. Kývla na souhlas a vyšla z pokoje jen v tílku a kraťasech. Ta její prdelka byla přímo k sežrání. Nevydržel jsem to a vrhnul jsem se na ni. „Chci tě,“ zašuškal jsem jí do ucha. „A co máma?“ špitla. „Nic se nedozví,“ řekl jsem.

Nedozvím? Tak přece jen měla Marie pravdu. Sbal si věci a vypadni,“ zazněl zničehonic Stánin hlas. „Co tady děláš? Máš být na služebce,“ divil jsem se. „Byla to zkouška, kterou jsi nesložil. Odejdi, a to hned!“ vyzvala mě nekompromisně. Zdá se, že nejsem schopen být věrný. Škoda, že když už to takhle dopadlo, Marii jsem nedostal.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články