Radovan (25): Přítelkyně mi přišla na nevěru. Její pomsta byla opravdu originální

Radovan (25): Přítelkyně mi přišla na nevěru. Její pomsta byla opravdu originální
Zdroj: Freepik

Radovan se na vlastní kůži přesvědčil o tom, že nevěra se nevyplácí. Ač věděl, že jeho přítelkyně bytostně nesnáší lež a podvod, pořídil si milenku. A zle se mu to vymstilo.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 09. 03. 2021 18:00

Nám mužům stačí málo k tomu, abychom se otočili za jinou sukní. Stalo se to i mně. Myslel jsem si, že na to moje přítelkyně Nina nepřijde.

Plácal jsem se po rameni, jak mám vše pod kontrolou

S Ninou jsme spolu čtvrtým rokem. Je to fajn holka, i když poměrně rázná. Na co je extra háklivá, je lež a nevěra. I když jsem si toho byl plně vědom, jednoho dne jsem se zapletl s jinou holkou. Neměl jsem v plánu Ninu opustit. Jen jsem si užíval i jinde. S Vandou jsme měli dané podmínky. Žádné zbytečné hovory ani zprávy. A hlavně, žádné závazky.

Vanda byla nenáročná milenka. Vídali jsme se jednou týdně u ní doma, když byl její manžel v práci. Ona riskovala podstatně víc než já. Mohl totiž kdykoliv přijet neplánovaně domů. Nikdy se nám to ale nestalo. V době, kdy se dalo beztrestně chodit do kina, jsem Vandě koupil k svátku lístky na film, který jsme chtěli vidět oba.

Vybral jsme kino, které se nacházelo poměrně daleko od našeho bydliště, abychom eliminovali možnost potkat někoho známého. Film jsme si užili a výjimečně jsme ten den i vynechali sex. Odjel jsem poslušně domů za Ninou. Ta mě nic netušící přivítala ve dveřích pusou a já jsem se v duchu plácal po rameni, jak krásně to celé zvládám.

Zapomněl jsem v kapse lístky do kina

To jsem ještě netušil, že jsem kousek od průšvihu. Do toho mě dostala tak banální věc jako špinavé džíny. Aniž bych si zkontroloval kapsy, hodil jsem je do koše na špinavé prádlo. Nina se rozhodla prát a jako poctivá ženuška mi džíny projela, kdybych tam náhodou nezapomněl kapesník. Co bych dnes dal za kapesník... Našla tam inkriminované vstupenky.

Držela je v ruce a ptala se: „S kýmpak jsi byl v kině?“ Její výraz nenapovídal tomu, že to bude přátelský rozhovor. „Ráda bych slyšela pravdu.“ Zrudnul jsem, a sotva jsem začal vymýšlet lež, ujala se znovu slova: „Takže ty někoho máš? Já to tušila, ale říkala jsem si, že nejsi jeden z těch, co by mě podvedl. Zjevně jsem se spletla.“ Nakonec jsem přiznal barvu.

To, že o nic nejde a Vandu nemiluji, bylo zcela zbytečné zmiňovat. Nina se přes to nechtěla přenést. Žádná scéna se ale nekonala. Řekla, že si druhý den sbalí věci a odejde. Zkoušel jsem ji odprosit, ale bylo po všem. Ještě mi řekla: „Znáš pořekadlo – kdo se směje naposledy, ten se směje nejlíp? Škoda, že jsi to zkazil.“

Po příchodu domů jsem se nestačil divit

Ráno jsem odjel do práce a doufal, že bude ještě šance si o tom promluvit. Když jsem se vrátil, Nina a její věci byly pryč. Jen jsem cítil velmi podivný zápach. Byl to mix rybiny a olomouckých tvarůžků. Zvedal se mi z toho žaludek. Nina moc dobře věděla, že ryby bytostně nesnáším. Otevřel jsem všude okna a šel jsem najít zdroj zápachu.

Bylo to něco šíleného. Když jsem otevřel lednici, našel jsem tam tři otevřené konzervy se sardinkami. Ve špajzu otevřené syrečky. Ryby a syrečky byly všude. Ve skříni s oblečením jsem měl dokonce položený syrový kus kapra. Dala si s tím skutečně práci, protože co jsem otevřel, tam na mě čekala rybí pohroma. Neskutečně jsem zuřil. Myslím, že se Nina velmi bavila, když svoji pomstu chystala.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články