Gábina (31): Přítel mě podvádí. Toleruji to, protože jsem horší než on

Gábina (31): Přítel mě podvádí. Toleruji to, protože jsem horší než on

Nevěra je vážná věc a obvykle značí, že ve vztahu není něco v pořádku. Gábina ale tvrdí, že její vztah se Štěpánem funguje skvěle, přestože zjistila, že přítel má milenku. Bohužel ani ona není svatá.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 23. 01. 2021 18:00

Nepoznala jsem lepšího muže, než je Štěpán. Je na mě hodný, chová se jako pravý gentleman, rozumíme si, a pokud se nepohodneme, tak většinou jen kvůli tomu, kdo udělá myčku. Jinak jsme opravdu v pohodě.

Nic mi s ním nechybí

I když mám všechno, na co si vzpomenu, našla jsem si milence. Není to proto, že bych se Štěpánem nebyla spokojená. V sexu nám to klape, milujeme se tak čtyřikrát do týdne a neodbývá mě. Přesto mě lákalo si začít něco i s někým jiným.

Je to čistě pro zábavu

Štěpán za celou dobu nic nepoznal a já jsem se cítila božsky. Jenže za pár měsíců jsem narazila ještě na jednoho muže a opět jsem neodolala. S tím druhým se vídám méně, ale je to také skvělé. V podstatě je nepotřebuji, nenahrazují mi lásku ani komunikaci nebo lepší sex. Dávají mi jen jiný sex, a to je asi to, proč to dělám, i když se Štěpánem často experimentujeme. Jiný muž je jiný muž.

Protože vím, co přesně dělat, aby na to nepřišel, všimla jsem si, že se začal chovat podobně. Najednou se musí víc stýkat s kamarádem, domů chodí se zpožděním, o kterém mě dopředu informuje a tak dále. Prostě jsem vycítila, že někoho má.

Nemohu mu to omlátit o hlavu

Večer, když spal, jsem se mu podívala do mobilu, ale žádné zprávy s jinou ženou jsem nenašla, pouze několik hovorů s nějakým Martinem. Vím, jak snadné je lhát, sama mám milence uložené pod ženským jménem, takže jsem si to číslo opsala a druhý den na něj zavolala. Samozřejmě, že to zvedla žena, takže jsem měla pravdu.

Jenže mu nemohu nic říct. Bylo by to jako v tom přísloví: „Zloděj křičí, chyťte zloděje.“ To prostě nejde. Nehledě na to, že ani on se nezměnil a pořád máme krásný vztah. Nepřestal se mnou spát, nepřestal mě líbat a trávit se mnou večery. I když mám sama máslo na hlavě, nelíbí se mi, že spí s někým jiným. Nechci o něj přijít, protože ho miluji, jen se bojím, aby se do ní nezamiloval, i když podle toho, jak se ke mně chová, to tak zatím nevypadá.

Jediná šance je se přiznat a říct mu, že vím i o jeho milence, a pokud si nastavíme pravidla, že jde jen o občasný sex, tak budiž. Když se já miluji s jinými muži, tak na to má právo i on, ale nesmí se zamilovat.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články