Dan (34): Partnerka nechtěla experimentovat v ložnici. Pak jsem zjistil, co přede mnou skrývá

Dan (34): Partnerka nechtěla experimentovat v ložnici. Pak jsem zjistil, co přede mnou skrývá

Dan má báječnou přítelkyni Renatu, se kterou si rozumí. Akorát mu přišlo divné, že i po pár měsících se před ním stydí a bojí se experimentovat. Teď už konečně ví, proč to dělala.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 07. 12. 2020 18:00

S Renatou už spolu jsme sedm měsíců a já se do ní zamiloval hned, co jsem ji uviděl. Pracuje v advokátní kanceláři, chodí v kostýmku a je velmi inteligentní.

Imponovalo mi, jaká je

Absolutně mi nevadilo, že je o dva roky starší než já, ba naopak. Přestože je rozvedená, děti nemá a pravděpodobně je už ani nechce. Na toto téma jsme jen jednou zavedli řeč a pochopil jsem, že to není to, po čem by toužila.

Styděla se

Klapalo nám to ve všem a mně přišlo strašně roztomilé, že se přede mnou v ložnici styděla. Když jsme spolu spali poprvé, prosila mě, abych zhasnul, a já jí vyhověl. Podruhé to chtěla opět, ale když jsem se později chtěl milovat i přes den, nabádala mě, abych se alespoň otočil.

Nejdříve se mi líbilo, že navenek je taková vážná, ale v posteli stydlivá. Po pár měsících už mi to přišlo divné. Přitom měla pěknou postavu. Říkal jsem jí neustále, že se nemusí stydět, ale ona trvala na tom, abych se nedíval nebo zhasnul. Blbé ale bylo, že když jsem chtěl trochu zaexperimentovat a změnit polohu, ucukla, že to dělat nebude. „Třeba někdy jindy, jo?“ řekla.

Konečně mi to řekla

Poprvé jsem to nechal být, že zkusím štěstí příště, ale ani příště si nedala říct. Přitom jinak byla vášnivá. Když mě odmítla i potřetí, spráskl jsem obě ruce, že pokud se mnou není spokojená, tak mi to má říct rovnou a nedělat ze mě blázna. Renata nahlas vydechla a otočila se. Na pravé půlce zadku měla tetování, a ne jen tak ledajaké.

Stálo tam: „Miluju Láďu.“ Musel jsem to přečíst dvakrát. „Miluješ Láďu?“ začal jsem se smát a ona se vztekala, že to není legrace. „To byl můj manžel. Chtěla jsem si to dát odstranit, ale pořád jsem se k tomu nedostala,“ vysvětlila. Tak proto nechtěla, abych ji viděl zezadu bez prádla, proto se nechtěla v posteli otočit. Bála se, že bych se zlobil. Mně to ale naopak přišlo vtipné. Samozřejmě, že to budeme řešit, ale není to nic, co by mě odradilo. Je tedy pravda, že když už je konečně při milování otočená, tak ji chytnu tak, abych to zakryl, protože nepotřebuji myslet na Láďu, ale jinak si to užívám.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články