Míra (35): Ublížil jsem manželce, už se mnou nechce spát. Je to moc velký trest

Míra (35): Ublížil jsem manželce, už se mnou nechce spát. Je to moc velký trest

Míra se dopustil velké chyby, kterou nakonec musel prozradit manželce. Ta od něj neodešla, ale nedokáže s ním nic mít. On si myslí, že si takový trest nezaslouží.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 04. 12. 2020 06:30

V sedmnácti jsem se chytl blbé party a zkusil automaty. Napoprvé jsem vyhrál a strašně mě to chytlo. Bohužel jsem na to nedokázal přestat myslet a spadl jsem do toho.

Rodiče mi pomohli

Tenkrát to bylo ještě udržitelné, ale když jsem si našel práci, veškerá výplata šla do automatů. Rodiče za mě zaplatili dluhy a já jim všechno postupně vrátil. Pak jsem byl dlouho čistý, maximálně jsem zkusil sportku nebo koupil los.

Bylo to horší a horší

Před dvěma lety jsem do toho ale spadl znovu, a to v době, kdy jsem měl dobře placenou práci, manželku Janu a čtyřletého syna. Nemá smysl zabíhat do detailů, ale během těch let se mi to vymklo kontrole a já dlužil všude. Všem jsem lhal, že potřebuji peníze na podnikání, i Janě, ta o mé závislosti nevěděla.

Nikdo mi už nechtěl půjčit. Nakonec jsem se obrátil na jedny lichváře. Chtěl jsem peníze od nich použít na splacení půjček, ale když jsem projížděl městem, opět jsem šel do casina. Nejdřív se mi nedařilo, ale pak přišel zázrak. Z poslední tisícovky jsem vyhrál přes čtyři sta tisíc. Když mi je za dva dny vyplatili, chtěl jsem je rozmnožit, ale všechno jsem prohrál. Nezůstalo mi nic a já se zhroutil.

Manželka zůstala se mnou

Pak už to nabralo rychlý spád. Desítky upomínek, exekuce, přišli jsme o pozemek, který nám po svatbě darovali rodiče, a já musel do insolvence. Jana z toho byla na mrtvici a já se nedivím. Vím, že mám problém, a léčím se. Díky tomu mě neopustila, ale odmítá se mnou spát. Nechtěl jsem to po ní hned, to je jasné, ale když uběhlo tři čtvrtě roku, zeptal jsem se, jestli by si večer udělala čas.

Jenže ona se strašně rozčílila a křičela, že už se mnou nikdy spát nebude. „Ber, nebo nech. Jinak končím,“ řekla. Samozřejmě, že jsem se stáhl, ale nelíbí se mi to. Jana má na starosti veškeré finance, já dostávám peníze na týden, snažím se změnit, pracuji na sobě, ale trestat mě tak, že se mnou nebude spát, to si nezasloužím. Podvádět ji nemůžu a ani nechci, přišel bych o ni, ale kdybych aspoň ten sex měl. Tohle je horší, než jsem čekal.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články