Čím potěšit svou drahou polovičku? Spodní prádlo je sázka na jistotu

Čím potěšit svou drahou polovičku? Spodní prádlo je sázka na jistotu
Zdroj: Pixabay.com

Také už přemýšlíte, čím uděláte svému partnerovi nebo své partnerce radost během svátku všech zamilovaných? Pokud je vaše volba hmotný dárek, určitě uspějete s hezkým spodním prádlem. Radost tím navíc uděláte i sami sobě.

Komerční sdělení
Komerční sdělení 23. 02. 2021 09:45

Na vzhledu vždy záleželo a záležet bude. Obdarovat někoho pěkným oblečením je proto zaručený způsob, jak udělat radost. Zároveň máte možnost obléknout svou partnerku nebo partnera do něčeho, co by si sami nekoupili. Vybírat ovšem musíte s citem. Pokud zvolíte něco zcela mimo vkus obdarovávané osoby, riskujete, že nový kousek oděvu jenom odloží do skříně. Nenechte proto slevové kupony, aby zbytečně ovlivnily to, co vybíráte.

Valentýnský dárek pro muže

Vsadíte-li vše na spodní prádlo, nemůžete šlápnout vedle. Pokud si váš partner na prádlo potrpí, nebude problém zjisti jeho oblíbenou značku a styl. Jestliže investici do oblečení, „které stejně není vidět“, považuje za zbytečnou, máte skvělou možnost ho přesvědčit o opaku. V obou případech je ale zásadní kvalita. Musíte mu pořídit spodní prádlo, které za to stojí. Jestli tápete, vyberte zavedenou značku: Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Emporio Armani, Hugo Boss apod. Nebojte se také hravých a barevných variant. Zejména u mladých mužů s nimi zabodujete.

Ne vždy se jedná o levnou záležitost, ale o to právě jde. Darovat něco, co by si dotyčný sám nekoupil, ale ve skrytu duše po tom touží. Vydat se z peněz přitom není nutné. Zkuste nakoupit na internetu a využít slevový kód Answear. Při nákupu nad tisíc korun v tomto obchodě navíc získáte dopravu zdarma.

Valentýnský dárek pro ženu

I zde platí, že spodním prádlem neurazíte, výběr ale nebude tak jednoduchý. Znát správné velikosti je jen špička ledovce. Situaci ale můžete pojmout kreativně a převrátit ji naruby. Udělejte z výběru spodního prádla společně strávenou chvíli. Nemusíte přitom zoufat, že jsou zavřené obchody. Doma u internetu vám nehrozí všetečné pohledy personálu ani zákazníků.

Mezi e-shopy vyniká Lindex.com. Jednou z jeho výhod je možnost bezplatného vrácení zboží do 60 dní. Ani při nákupu z domova tak nic neriskujete. Na Valentýna vás navíc určitě čeká tematická Lindex sleva. A nákupy nad 700 Kč jsou vždy s dopravou zdarma.

Nepovažujete-li spodní prádlo za vhodný dárek, nebo pokud si nejste jisti právě velikostí oděvu, popřemýšlejte nad doplňky, u nichž velikost nehraje roli. Nemusí to přitom být drahá značková kabelka. Radost udělá i elegantní šál nebo šátek. Pokud opravdu nevíte, a nemotivovala vás ani aktuální Orsay sleva, není hřích věnovat ani dárkový poukaz. 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články