3 znamení zvěrokruhu, kterým budou hvězdy v roce 2022 přát v podnikání

3 znamení zvěrokruhu, kterým budou hvězdy v roce 2022 přát v podnikání
Zdroj: Pixabay

Jste rozený podnikatel, nebo máte raději své jisté? Podívejte se na tři znamení zvěrokruhu, která příští rok rozhodně nebudou setrvávat v zaběhnutém a vykročí vstříc novému dobrodružství. A bude to stát zato!

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 25. 12. 2021 07:00

Rok 2022 přeje změnám, a to nejen v partnerských vztazích. Některá znamení zvěrokruhu vystoupí ze svého stínu a konečně se pustí do změny své pracovní cesty. Komu budou hvězdy příští rok přát v podnikání?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Věci, které jste započaly v roce 2021, v tom následujícím konečně dokončíte. Vaše podnikání nabere obrovských rozměrů, až budete sami překvapení. Úspěch, který sklidíte, je však naprosto zasloužený.

Nezapomeňte si v takové situaci připomínat vděčnost za to, co vše vám Vesmír posílá. Pokud ztratíte pokoru, snadno si zboříte pevnou půdu pod nohama. Vnímejte peníze jako energii, která k vám přichází podle toho, jak se k ní chováte.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Dlouho jste plánovali, že uděláte něco jinak než doposud a rok 2022 vám k tomu nabízí perfektní příležitost. Nenechte se zviklat těmi, kteří vás budou odrazovat a říkat vám, že to nedokáže. Nemají pravdu. Naopak všem vytřete zrak a budou to právě oni, kdo vás potom bude prosit o radu.

Máte obrovskou šanci dokázat věci, o kterých se vám předtím ani nesnilo. Zkuste sami sobě věřit, to se totiž momentálně zdá jako největší problém.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Věci kolem vás se mění opravdu rychle, až nestíháte vše naplno prožívat. Plni odhodlání se pustíte v roce 2022 do vlastního projektu, který však bude vyžadovat, abyste ještě chvíli setrvali v zaměstnání.

Nedělejte ukvapená rozhodnutí a pečlivě své kroky rozmýšlejte. Finanční stabilita je něco, na co byste se tento rok měli opravdu zaměřit. Dokonce, a to je u vás více než zvláštní, začnou někteří podnikat se svým partnerem. To je pro vaši povahu velký výstup z komfortní zóny.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články