3 znamení zvěrokruhu, která jsou rozenými podnikateli a neuspokojí je pracovní smlouva

3 znamení zvěrokruhu, která jsou rozenými podnikateli a neuspokojí je pracovní smlouva
Zdroj: Freepik

Dnešní doba přeje rozvoji on-line byznysu, do něhož se lidé také houfně pouštějí. Víte, která znamení zvěrokruhu mají největší šanci uspět, protože podnikavost mají zkrátka v krvi?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 31. 03. 2021 07:00

Někteří jsou spokojeni na teplém místě v zaměstnání, kde jim každý měsíc přijde výplata. Druzí naopak touží po vlastním projektu, který je vynese na žebříček nejúspěšnějších podnikatelů.

Kdo podle horoskopu oplývá inovátorskými nápady a má vše dobře spočítané? Pojďte se s námi podívat na tři znamení zvěrokruhu, která se nespokojí s pozicí řadového zaměstnance a ráda jedou na vlastní pěst.

Znamení zvěrokruhu Vodnář (21. ledna – 20. února)

Vodnáři se těžko smiřují s tím, že by se měli vzdát své nezávislosti, proto nebývají úplně dobrými zaměstnanci a tíhnou k podnikání. Jsou ambiciózní a nenechají si od nikoho namluvit, že by něco nešlo. Často mají inovátorské nápady. Nechtějí podnikat v ničem, v čem už podnikají druzí, naopak chtějí vyniknout svou ideou a sklidit obdiv.

Když už ale podnikají, často se potýkají s tím, že nejsou příliš systematičtí a nevydrží dlouho u jednoho nápadu. Pokud ten jejich nemá úspěch hned na počátku, lehce se vzdávají. Ne však tak, že by šli do zaměstnání. Jdou zkrátka jen do dalšího podnikání.

Znamení zvěrokruhu Beran (21. března – 20. dubna)

Jakmile si tvrdohlavý Beran něco vezme do hlavy, nevymluvíte mu to. Stejně je to i u podnikání. Nedbá na názor ostatních, což může vést k tomu, že udělá chyby. Musí si však své jednání uvědomit sám, vy ho z omylu nevyvedete. V zaměstnání mu často není dobře, nebaví ho vydělávat na sny a cíle ostatních.

V životě umí realizovat své nápady a často přijde s něčím, co všem vyrazí dech. Neustává, dokud neuspěje. Je skvělým řečníkem a je racionální – má vše dobře spočítané ještě předtím, než do podnikání jde.

Znamení zvěrokruhu Býk (21. dubna – 21. května)

V podnikání často vynikají, neboť jdou do všeho po hlavě a nevzdávají se po prvních neúspěších. Můžete jim tisíckrát říkat, že jejich nápad nemá naději, ale nikdy vám neuvěří. Často vás ještě s grácií přesvědčí, že jste se mýlili.

Umějí tvrdě pracovat na svých snech, i kdyby to mělo znamenat, že na čas omezí svůj společenský život. Tráví hodiny v práci a v noci hodiny nad svým podnikáním s vírou, že jednou se to skutečně podaří. Jakmile si stanoví cíle, jsou nezastavitelní a umějí tomu podřídit úplně vše.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články