3 znamení zvěrokruhu, která vyhledávají konflikty a snadno se naštvou

3 znamení zvěrokruhu, která vyhledávají konflikty a snadno se naštvou
Zdroj: Freepik

Mezilidské vztahy jsou velmi komplikovaná záležitost. Zvlášť pro ty, kterým chybí vyšší dávka sociální inteligence. Existují tři znamení zvěrokruhu, s nimiž se kvůli jejich povaze velmi snadno dostanete do konfliktu.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 27. 03. 2021 07:00

Říká se, že umění komunikace je pro mnoho jedinců velkou neznámou. Následující trojice zrozenců má podle horoskopu sklony k hašteřivosti a kolikrát je naštvete i věcmi, které by vás v životě nenapadly.

Tato znamení zvěrokruhu dokážou ranit slovy, jež ve vás dlouho rezonují, zatímco ona si je za půl hodiny nepamatují. Víte, koho se to týká?

Znamení zvěrokruhu Beran (21. března – 20. dubna)

Mají v sobě zažitou tvrdohlavost a potřebu popírat názory ostatních. Často mají svou pravdu a rádi se hádají. Jsou agresivní, v hádkách tak často útočí a kamenují ostatní svými argumenty. Nevidí, neslyší a vidí rudě.

Pokud se dostanete do křížku s Beranem, jen tak se vám ho uklidnit nepodaří. Navenek jsou často arogantní, ale uvnitř se perou s tím, jací mají ve skutečnosti být. Těžce snáší, pokud o nich ostatní pochybují, byť to nikdy nepřiznají.

Znamení zvěrokruhu Štír (24. října – 22. listopadu)

Nemají Štíra ve svém znamení náhodou – v konfliktu jsou nebezpeční a pomyslně vás kousnou v první minutě. Jsou dominantní, a tak si často dovolují na slabší. Pokud jim dáte najevo, že si k vám mohou leccos dovolit, těžko budete tyto hranice znovu nastavovat.

Svou kořist si dobře vybírají, mají na to vyvinutou neuvěřitelnou intuici. Pokud s nimi přijdete do konfliktu, donutí vás ustoupit a souhlasit i s tím, o čem se vám jaktěživo nesnilo. Pozor na ně!

Znamení zvěrokruhu Střelec (23. listopadu – 21. prosince)

Střelec je nebezpečný v tom, že ho prostě neurazíte. Ani v té nejvášnivější hádce tak nepozná, že už překročil hranice. Nešetří slovy, a to ne zrovna lichotivými. Nebude bezcílně vyčítat, ale pokud vyčíst chce, tak se trefí a zabolí vás to.

K hádce ho už musíte vyprovokovat, nehádá se na první dobrou. Pokud se ale naštve, je nezastavitelný a útočí. Pokud je Střelec vaším partnerem, pravděpodobně se s vámi v hádce klidně rozejde, aniž by si na to za půl hodiny vzpomněl.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články