Děti podle horoskopu: Která 3 znamení zvěrokruhu vám dají zabrat?

Děti podle horoskopu: Která 3 znamení zvěrokruhu vám dají zabrat?
Zdroj: Unsplash

Znamení zvěrokruhu nás ovlivňuje celý život. Předurčuje naše pozitiva, negativa, slabé i silné stránky. A samozřejmě má vliv i na chování a povahu našich dětí. Se kterými potomky bude podle horoskopu obtížnější vyjít?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 19. 03. 2021 07:00

Všichni věříme, že naše dítě je to nejhodnější (a samozřejmě nejhezčí) a dostalo do vínku jen to nejlepší, co jsme si pro něj mohli přát. Pravda je ovšem taková, že s některými dětmi je to těžší než s jinými. A vliv na to mají i hvězdy. Kterých tří znamení zvěrokruhu se to týká?

Znamení zvěrokruhu Beran (21. března – 20. dubna)

Nikoho zřejmě nepřekvapí, že se mezi hůře zvladatelnými potomky objevuje tvrdohlavý Beran. Děti narozené v tomto znamení bývají vzpurné, neposlušné a stojí si pevně za svým. Problém nastává, pokud se k nim rodič staví s přehnanou benevolencí, než aby je usměrňoval. Děti Berani bývají často impulzivní a dobrodružné. Nezřídka tak páchají vylomeniny, které jsou pro rodiče naprosto nepochopitelné.

V pozdějším věku mívají problém projevit vřelost a od rodičů si často udržují odstup. Jsou dost individualistické, takže se uchylují k počítačovým hrám nebo tráví hodiny nad mobilním telefonem. Na školu se soustředí málokdy, ale křikem stejně nic nezmůžete. Vysvětlovat a mluvit, to je jediná cesta k Beranovi.

Znamení zvěrokruhu Býk (21. dubna – 21. května)

Impulzivní, vzteklý a energický, takový bude malý Býk. Často se však můžete setkat i s jeho druhou tváří. Může být klidný, vyrovnaný, bude z něj sálat absolutní rovnováha Ž a vy budete mít pocit, že vám ho někdo vyměnil.

Jsou to výjimečně silné osobnosti, které mají potřebu pokořit svět a něčím vynikat. Jsou šikovní a mají spoustu koníčků. Málokdy však umí zpracovávat své emoce, a tak to, jak se cítí, se dost často liší od toho, jak se projevují navenek. Máte tak před sebou spoustu práce, která bude vyžadovat dlouhé rozhovory a opakované zjišťování, zda vaše dítko něco přece jen netrápí. Nechtějte však, aby zapadlo do vašich představ a požadavků. Nejen, že jsou na hony vzdálené tomu, co Býk opravdu chce, ale taky ho tím můžete jednoduše ztratit. Škatulky ho děsí.

Znamení zvěrokruhu Panna (23. srpna – 22. září)

Vytvářejí si svůj život už od útlého věku. Mají svoje rutiny, zaběhnuté režimy a běda těm, kteří jim do nich vstoupí. Ty si většinou s sebou nesou až do dospělosti. Děti narozené ve znamení Panny bývají vysoce inteligentní s velkými sny a často ve škole vynikají. Pro svou bystrost a oddanost jsou miláčkem učitelů.

Bývají poctiví a chtějí pomáhat slabším, v dospělosti se to však často láme a z této dětské povahy toho moc nezbývá. Stejně jako Býka nesnažte se ani Pannu zařadit do svých škatulek. Pokud dá před učením se na maturitu přednost hře na kytaru, výhružkami ho nepřesvědčíte. Panně vždy věřte, že ví, co dělá a na co má. A to už odmala.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články