3 znamení zvěrokruhu, která jsou extrémně opatrná v lásce a není snadné si je získat

3 znamení zvěrokruhu, která jsou extrémně opatrná v lásce a není snadné si je získat
Zdroj: Freepik

Máte pocit, že jste našli novou lásku, ale stále vám na objektu vaší touhy něco nesedí? Možná jste natrefili na člověka, který má podle horoskopu z milování a závazků s ním souvisejících tak trošku respekt.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 14. 03. 2021 07:00

Existují totiž tři znamení zvěrokruhu, která partnerskou lásku nevnímají jednoznačně pozitivně a reagují zkrátka po svém. O koho se podle horoskopu jedná?

Znamení zvěrokruhu Vodnář (21. ledna – 20. února)

Vodnáři jsou sami o sobě dost specifické znamení. Nemělo by vás u nich tedy překvapit, když každý den vymyslí nový projekt – jeden den chtějí být kosmonautem, druhý den nákupčím. Přesto vás pravděpodobně zaskočí jejich reakce na vaše milostné vyznání.

Uhnat Vodnáře nemusí být snadné, ale pokud se to podaří, miluje věrně a oddaně. Samotný proces oťukávání se je pro něj ale strastiplná cesta, kdy sám ani často neví, zda miluje. Romantickými gesty ho spíše zastrašíte a žena ve znamení Vodnáře vám za uličku posetou okvětními lístky určitě k nohám nepadne.

Vodnáři jsou často racionální a stejně nahlížejí i na lásku. K racionalitě se jim však přidává velká záliba ve spiritualitě. Berou proto lásku jako něco víc, jako něco nadpozemského, k čemu musejí dojít sami, bez vaší pomoci. Pokud u vás necítí něco víc, těžko s nimi hnete. Pokud se vám však podaří vybudovat partnerský vztah s Vodnářem, budete pár snů. Dokud to nepokazíte. Pak totiž Vodnář během minuty balí a bouchá dveřmi.

A jen mezi námi… Také se může do pěti minut vrátit. Vodnáři si totiž často nejsou svými rozhodnutími jistí, mění je a přehodnocují.

Znamení zvěrokruhu Střelec (23. listopadu – 21. prosince)

Už jste si někdy zaháčkovali Střelce? A jaké to bylo? Těžké? Střelec buď miluje a obdivuje, anebo je spokojený sám se sebou a nikoho jiného nepotřebuje. Málokdy cítí něco jiného. Byť jsou pro ně vztahy důležité a z podstaty jsou párovým znamením, bývají velmi opatrní, s kým vztah navážou. To ale mluvíme o partnerství, v sexu je Střelec velmi otevřený. Do postele ho tak dostanete snáze než do vztahu.

Pokud již na počátku zradíte jeho důvěru, zřejmě vám novou šanci nedá. Těžko rozumí svým emocím. Pokud si proto zvykne na samotu, těžko se mu z ní vystupuje. Dokáže v ní totiž velmi dobře fungovat. Soustředit se sám na sebe zvládá bez potíží. Pokud se však bezhlavě zamiluje, nevzdává to a každý náznak náklonnosti je pro něj nadějí na úspěch.

Střelci jsou také dost sebejistí, máločím je urazíte. Pokud však cítí, že vztah s vámi bude složitý, ani to na vás nezkusí. Pokud si je ovšem získáte, budou vás hluboce milovat. Ne však na svůj úkor. Pamatujete na Samanthu ze Sexu ve městě? Když se rozcházela s Jaredem, řekla mu: „Miluji tě, ale sebe miluji víc.“ Tak to je Střelec.

Znamení zvěrokruhu Ryby (21. února – 20. března)

Sice je charakterizují hloubavé myšlenky a silné citové vazby, přesto je těžké Ryby ulovit do sítě. Mají potřebu tvořit s někým pár a pociťovat hluboké souznění, přesto vztahům nedávají moc šancí, pokud napojení na vyšší úrovni necítí hned.

Zrozenci ve znamení Ryb jsou romantici a vynikají velkou mírou fantazie. Pokud se zamilují, pak oddaně a bláznivě. Na rozdíl od Střelce Ryby milují partnera mnohdy víc než sebe samé. To je emoce, která Ryby už od počátku děsí, přesto se jí neumějí vyhnout. Ryby tak často přehlédnou náznaky, že vztah už nefunguje tak, jak by měl.

Lidé narození v tomto znamení mají obrovskou moc k sobě vázat ostatní. Mnohdy tak čelí protějškům, kteří se do nich bláznivě zamilují, ačkoliv Ryby samy nevědí, kdy to vlastně vzniklo. Ryby obecně trpí nízkým sebevědomím a sebehodnotu mají na bodu nula, ačkoliv na okolí působí jako největší frajeři.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články