3 znamení zvěrokruhu, která jsou mistry ve svádění

3 znamení zvěrokruhu, která jsou mistry ve svádění
Zdroj: Freepik

Astrologie je mocná čarodějka, která dokáže odhalit mnohá naše tajemství. Prozrazuje o nás více, než si možná myslíme – například i to, zda jsme mistry ve svádění a jdeme rovnou na věc. Která tři znamení patří k těm nejúspěšnějším?

Jana Jánská
Jana Jánská 14. 02. 2021 06:59

Každý z nás je jiný. Někdo je ostýchavější a má problém oslovit protějšek, který se mu líbí. Jiný je zase bezprostřední a kontaktovat vyhlédnutou osobu mu nečiní žádný problém. A právě mezi takové persony obvykle patří i zrozenci v těchto třech znameních zvěrokruhu.

Znamení zvěrokruhu Beran

Člověk narozený ve znamení Berana je obvykle velice přímočarý a jde rovnou na věc. Zpravidla si nepotrpí na dlouhé předehry a láká ho rychlý a vášnivý sex.

Muž ve znamení Berana: Pánové, kteří mají v hvězdném znaku Berana, patří k vytrvalým osobnostem. Pokud si někoho vyhlédnou, intenzivně ho dobývají a obvykle uspějí. Ve svádění jsou skutečnými mistry.

Žena ve znamení Berana: Pokud má Beranka o někoho zájem, nenechá si to dlouho pro sebe a muže klidně osloví sama. Jde totiž o energickou a velmi emancipovanou ženu. Pokud naopak chcete Beranku svést vy, nechoďte kolem horké kaše, protože ona vás stejně prohlédne.

Znamení zvěrokruhu Blíženci

Extrovertní Blíženci jsou tak trochu větroplaši. Milují pohyb, vzrušení, nové věci. Intenzivně vyhledávají vzrušující zážitky, u nichž ale obvykle dlouho nevydrží. Dokážou oslovit vyhlédnutý objekt bez mrknutí oka. Mnohem raději však mají, když jsou sami dobýváni.

Muž ve znamení Blíženců: Pánové narození v tomto větrném znamení bývají velmi charismatičtí a cílevědomí. Ženu obvykle dokážou sbalit snadno a rychle. Jsou ale trochu zrádní – dokážou flirtovat s kdekým, aniž by měli vážnější zájem.

Žena ve znamení Blíženců: Blíženkyně rády okukují opačné pohlaví a nedělá jim problém na někoho zamrkat očkem. Patří mezi koketnější ženy, které zbožňují flirt a nebojí se někoho oslovit. Přesto jsou raději, když jejich aktivita zůstane u „nenápadných“ signálů a první krok udělá muž.

Znamení zvěrokruhu Střelec

Lidé narození ve znamení Střelce milují svobodu a nevázanost. Velmi dobře navazují nové kontakty, obvykle skvěle vycházejí s ostatními. Mají šarm a charisma. A to jim svádění velmi usnadňuje.

Muž ve znamení Střelce: Svádění miluje, a proto je v něm silný. Zavání mu to totiž adrenalinem a dobrodružstvím. Střelci si při svádění velmi chytře připravují půdu. Nejdříve letmé pohledy, trochu hraného nezájmu, ale jakmile přijde jejich chvíle, dokážou velmi rychle použít ta správná slova.

Žena ve znamení Střelce: Většinou jde o emancipovanou ženu, které nedělá problém oslovit muže. Přesto si občas ráda zahraje na nedobytnou. Jako železná panna se ale jen tváří, ve skutečnosti jde o smyslnou dračici, které v žilách koluje ohnivá krev.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články