3 znamení zvěrokruhu, mezi kterými je nejvíce zákeřných lidí

3 znamení zvěrokruhu, mezi kterými je nejvíce zákeřných lidí
Zdroj: Pixabay.com

Pokud jste někdy v životě narazili na psychopatickou osobnost, víte, že toto setkání rozhodně nebylo z těch, které byste chtěli opakovat. Existují tři znamení zvěrokruhu, u nichž je nejvíce zrozenců zla.

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 02. 02. 2021 06:52

Psychopati jsou nemilosrdní, manipulativní a nemají žádnou empatii. Vůči ostatním jednají naprosto bez skrupulí a výčitek svědomí. Psychopati lžou, podvádějí a dovedně využívají ostatní. Existují tři znamení zvěrokruhu, v jejichž řadách jsou tyto temné osobnosti velmi často zastoupené.

Znamení zvěrokruhu Blíženci

Blíženci jsou velmi šarmantní, komunikativní a přizpůsobiví. A právě jejich šarm a charisma je vlastnost, která psychopatům velmi nahrává. Někteří Blíženci, ale naštěstí jich je velmi málo, někdy bývají extrémně manipulativní a dokážou svůj protějšek šikovně zneužít. Bývají i velmi dobrými lháři, jejich lži jsou velmi sofistikované a někdy až dovedené k dokonalosti.

Zajímavost Lifee.cz: Věděli jste, že mezi Blíženci byla i řada známých sériových vrahů? Patřil k nim třeba Jeffrey Dahmer, který v letech 1978 až 1991 zavraždil sedmnáct mladých mužů, Škrtič z Hillside Kenneth Bianchi nebo „Samův syn“ David Berkowitz.

Znamení zvěrokruhu Vodnář

Zrozenci ve znamení Vodnáře jsou velmi tolerantní a věrní principům. Někteří z nich ale bohužel mají sklony být iracionální, vzdálení realitě a někdy se distancují od okolí. Pro některé Vodnáře je prostě těžké vcítit se do pocitů druhých. Kritická kombinace může nastat, mají-li k tomu navíc ještě psychopatické rysy. Naštěstí je takových Vodnářů jen hrstka.

Znamení zvěrokruhu Rak

Raci jsou velmi odhodlaní a mají silnou vůli. To zní docela normálně, že? Někteří Raci však bohužel mají i druhou, temnou stránku. Hrstka těchto Raků nebere na nikoho ohledy, bývají nepřátelští, majetničtí, žárliví a často rozčílení. Pomsta pak bývá u Raků krutá. Žádný div, že mnoho psychopatů má v horoskopu právě Raka.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články