Horoskop lásky na únor 2021: Tři znamení zvěrokruhu čeká obzvláštní porce štěstí

Horoskop lásky na únor 2021: Tři znamení zvěrokruhu čeká obzvláštní porce štěstí
Zdroj: Freepik
VÁHY (23. 9. – 23. 10.): Milé Váhy, v únoru 2021 se můžete těšit na zatraceně vášnivé erotické zážitky. Příležitostí budete mít více než dost především ve druhé polovině měsíce. Jen pozor na flirt na pracovišti. Bude jiskrný, ale nebezpečný.VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.): Vodnářům bude v únoru vyhovovat spíše pomalejší tempo než nějaká divočina. Udělejte si s vaším protějškem alespoň jeden hezký víkend, kdy se budete věnovat jen jeden druhému.ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.): Zrozenci ve znamení Štíra nebudou mít v únoru na růžích ustláno, a to ani na sexuálním poli. Nepouštějte se do žádných velkých akcí, hrozí trapasy.STŘELEC (23. 11. – 21. 12.). Pro Střelce nastává příjemné období, co se týká sexu. Nebojte se říci si o to, čeho se vám nedostává. Protějšek to chce možná také, jen se stydí vyslovit.+ 8 fotek+ 9 fotek

Chcete vědět, co vás v únoru 2021 čeká v milostném životě? Přinášíme vám aktuální horoskop lásky, který obzvláště přeje třem znamením zvěrokruhu.

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 31. 01. 2021 07:12

Znamení zvěrokruhu Beran (21. 3. – 20. 4.)

Vliv Venuše a Jupitera vás v únoru 2021 učiní téměř neodolatelnými. Nezadaní mohou snadno navázat nové kontakty a zamilovat se. Konečně se něco děje! Páry pak zažijí období plné harmonie a zvláštních jiskřivých okamžiků. Hvězdy Beranům velmi přejí v oblasti erotiky. Vzájemné potěšení bude zábava, a pokud plánujete založení rodiny, je k tomu ideální čas. Patříte ke třem vyvoleným znamením zvěrokruhu, které v únoru čeká nejvíce šťastných okamžiků.

Znamení zvěrokruhu Býk (21. 4. – 21. 5.)

V únoru 2021 budou vaše emoce jako na horské dráze. Celkové napětí u párů způsobuje pocity napětí a pochybnosti. Bude třeba velká dávka tolerance a vzájemného porozumění. Mars naznačuje, že konflikty se nejlépe vyřeší v posteli. Ti, kteří jsou single, nechť se zdržují stranou, zatím totiž netouží po dobrodružství a stresu z randění s někým novým. Od 25. února 2021 se ale všechno změní a vy si to začnete užívat.

Znamení zvěrokruhu Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Páry zažívají fázi plnou pocitů mravenčení. Venuše a Jupiter stimulují hormony, a tak budete mít mnohem větší chuť na erotické hrátky a něžnosti. Vzájemné porozumění bude fungovat dobře a váš vztah jen posílíte. Ti, kteří jsou single, se budou cítit skvěle, budou mít ohromný sexappeal a začnou velmi intenzivně flirtovat. Zvedne se jejich zájem o exotické protějšky, kteří vám mohou nabídnout nové věci na poli sexu a erotiky. I vy patříte do trojice znamení zvěrokruhu, kteří na únor 2021 mohou dychtivě těšit.

Znamení zvěrokruhu Rak (22. 6. – 22. 7.)

Páry si budou zažívat stabilní fázi. Ukáže se, že jste loajální, chápaví a rádi tu budete jeden pro druhého. Mars pak dává celé věci erotický náboj a vaše srdce se znovu rozbuší. I nezadaným se blýská na lepší časy. Když flirtují, něco se děje, a brzy by mohli skončit s někým v objetí.

Znamení zvěrokruhu Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi budou chtít být v únoru více svobodní. Potřebují více volnosti a rozhodně se necítí na každodenní vztah. Také nezadaní si budou chtít užívat svobodu a začnou se zajímat o neobvyklé lidi a nezávazné flirtování. Že by se jim na obzoru rýsovala velká láska?

Znamení zvěrokruhu Panna (23. 8. – 22. 9.)

Nezadaní v únoru přesně vědí, co od lásky očekávají a co jsou tomu připraveni dát. Hledají si strategií sobě vlastní toho nejvhodnějšího partnera. Párům pak hvězdy slibují spoustu akčních chvil a vášnivé erotiky. Místo zimního spánku jsou na denním pořádku žhavé fantazie a radost z experimentování. Nefunguje to ale pouze v posteli, dařit se bude i společným projektům.

Znamení zvěrokruhu Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Venuše a Jupiter jsou tento měsíc obzvláště inspirativní. Následujte partnera a na oplátku získáte velké množství jeho náklonnosti. Pocit soudržnosti bude velmi silný, těšit se můžete na intenzivnější erotické jiskření. Ti, kteří jsou single, pocítí při randění závan hlubokých pocitů a novému protějšku konečně otevřeně sdělí, co opravdu cítí.

Znamení zvěrokruhu Štír (24. 10. – 22. 11.)

Hvězdy to Štírům v únoru zrovna neusnadňují, takže spokojenost v lásce je v nedohlednu. Venuše a Mars se protínají, a tak zrozenci v tomto znamení oscilují mezi hladem po dobrodružství na straně jedné a nezájmem na straně druhé. Zadaní lidé potřebují ve vztahu ochotu ke kompromisu, trpělivost a přirozený instinkt. Současné neshody by se mohly ukázat spíše jako zkouška.

Znamení zvěrokruhu Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Co se flirtování týče, bude Venuše velmi nápomocna všem, kteří jsou zatím ještě single. Střelci, máte velmi dobré období a začínáte budovat slibné kontakty. Páry si vedou skvěle, plánování rodiny je úspěšné a děti mohou být skvělou zábavou. Velmi dobře víte, jak oživit vztah a okořenit ho novými nápady.

Znamení zvěrokruhu Kozoroh (23. 11. – 21. 12.)

Kozorozi patří mezi trojici znamení zvěrokruhu, kterým se bude opravdu dařit. Díky spolehlivé a pevné povaze jste jako partner velmi žádaní. V únoru navíc získáte větší dynamiku a aktivněji se zapojíte do vztahu. V záloze máte nové společné projekty, a to vaše drahá polovička ocení. Nezadaní aktivně hledají partnery a rychle najdou to, co hledají. Díky vlivu Marsu se mohou těšit na opravdové jiskření a neodolatelnou touhu po divokém sexu.

Znamení zvěrokruhu Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Únor může být šťastný měsíc především pro nezadané. Jejich osobní kouzlo přitahuje přesně ty lidi, kteří jim vyhovují. Páry budou rozvíjet vztah, pokud jde o romantiku, něhu a okořenění každodenní rutiny. Mazlení při sexu je pro vás velmi důležité, dáváte teď především přednost něžnostem a útulnému prostředí.

Znamení zvěrokruhu Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Mars přinese impuls k lásce. Páry zažijí fázi, ve které splyne jejich energie a pocity souznění. Přichází ideální čas na uskutečnění společných snů. Těm, kteří jsou single, tento stav naprosto vyhovuje. Přesto ale rádi flirtují a rozhodně se nebrání milostným dobrodružstvím. Od 25. února pak Venuše také umožňuje prožívat pocity mnohem intenzivněji.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články