3 znamení zvěrokruhu, která se budou v roce 2021 těšit dobrému zdraví

3 znamení zvěrokruhu, která se budou v roce 2021 těšit dobrému zdraví
Zdroj: Freepik.com

Hvězdy o nás odhalují mnohé. Mohou například napovědět, která znamení zvěrokruhu se v nadcházejícím období budou cítit fit a zdravá. A naopak – která znamení by měla svému zdraví věnovat větší pozornost.

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 29. 01. 2021 07:07

Tušíte, která znamení zvěrokruhu mají nejvíce našlápnuto k tomu, aby se po většinu roku 2021 cítila zdravotně fajn a v pohodě?

Znamení zvěrokruhu Beran

Jste zrozeni ve znamení Berana? Pak vám gratulujeme, protože se budete po většinu roku 2021 cítit zdraví a plní síly. Saturn totiž Beranům v roce 2021 dává velkou porci energie a kryje jim záda. Důležité je pouze to, aby vaše tělo i duše zůstávaly v rovnováze. Co vám k tomu pomůže? Třeba jóga! Pokud přitom budete dbát ještě na zdravou stravu, rozhodně tím nic nezkazíte. Čeká vás velmi, velmi pozitivní rok.

Znamení zvěrokruhu Střelec

Střelci, zbystřete! I na vás čeká rok plný zdraví a štěstí. Díky postavení Saturnu a Jupitera budete mnohem aktivnější než jindy. Běžnou součástí života je pro vás dostatek pohybu a také zdravá strava. Dali jste si za cíl dosáhnout lepší verze sebe sama, a to je skvělé. V létě by na vás sice mohla dopadnout tak trochu fáze setrvačnosti, tu ale zvládnete v pohodě. Na podzim už budete opět ve skvělé formě.

Znamení zvěrokruhu Panna

Zdraví a sport jsou pro lidi narozené v tomto znamení velmi důležité. Své chování se snažíte optimalizovat tak, abyste potenciál být zdraví a fit využili na maximum. V roce 2021 se vám toto předsevzetí podaří splnit. Panny se letos budou cítit skvěle. Někdy budou mít až příliš mnoho energie, takže téměř nebudou vědět, co s ní.

Důležité ale je, aby lidé v narození v tomto znamení našli mezi sportovními aktivitami rovnováhu. Nemusíte se věnovat pouze fyzicky náročnému sportu, ale nezapomínejte, že i klidnější aktivity, jako je třeba meditace, jóga nebo pilates, jsou důležité.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články