3 znamení zvěrokruhu, kterým se bude v roce 2021 skvěle dařit v práci

3 znamení zvěrokruhu, kterým se bude v roce 2021 skvěle dařit v práci
Zdroj: Freepik.com
VODNÁŘ (21. 1. - 20. 2.): Jako vhodná povolání se ukazují ta, kde je dostatek volnosti, orientace na budoucnost, kreativní úkoly, vývoj idejí a reformy, sociálně kritické úlohy, jakákoli humanitární povolání, povolání, která jsou svým způsobem zvláštní, nebo nabízejí dostatek prostoru k individualismu. Také jsou ale mezi nimi technická povolání, inženýr, počítačový specialista, spojař, letecký technik, vynálezce, práce v médiích, obzvláště v tisku, psychiatr, neurolog, sociální pracovník, video-umění, varieté, film atd.RYBY (21. 2. - 20. 3.): Základ povolání, vhodného pro Rybu, by neměl spočívat v logice, ale spíše by měl nabízet prostor pro nekonvenčnost. Umění, hudba, film, móda, žurnalistika a reklama jsou jen několika příklady. Dále jsou vhodná sociální povolání, oblast náboženství a víry, výzkum, parapsychologie, mateřská škola, pečovatelská povolání, fotograf, režisér, hrnčíř, zpěvák, hudebník, skladatel, herec.BERAN (21. 3. - 20. 4.): Povolání, která vyžadují iniciativu, nasazení a vůdčí potenciál, jsou pro Berana velmi vhodná. Manažeři, dirigenti, předsedové svazů, sportovci, závodní jezdci, boxeři, šermíři, vojáci, policisté, lovci, chirurgové, dentisté, fyzici, politici, kováři, strojaři, řemeslníci, hasiči, stavitelé, řezníci, technická povolání.BÝK (21. 4. - 21. 5.): Všechna formující povolání jsou dobrá, povolání s předvídatelným průběhem, praktické obory, řemeslná oblast, výživa a potravinářský průmysl, realitní kanceláře a nemovitosti obecně, banky, dále pak povolání kuchaře, hoteliéra, v oblasti zábavy, zpěvu a hudby, bytový architekt, ekonomický odborník, lesník, zahradník, finančnictví, účetnictví, pokladník, umělecké řemeslo, obchodník se starožitnostmi, textilní a módní obory.+ 8 fotek+ 9 fotek

Znamení zvěrokruhu o nás může leccos prozradit. Například to, u koho je velká šance, že ho v roce 2021 čeká báječná kariéra. Alespoň podle jedné zajímavé studie...

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 26. 01. 2021 07:08

Dámy, také jste přemýšlely, proč vás jiné ženy profesně stále trumfují, zatímco vy sedíte při poradách kdesi v koutě zasedací místnosti? Může to být samozřejmě způsobeno tím, že být extrémně úspěšná není zrovna vaší životní prioritou. Že je pro vás důležitý osobní život a práce, kterou děláte, vám vyhovuje.

Pokud to ale není váš případ, možná vám pomůže trochu netradiční studie. Provedla ji britská společnost UK Domain, která se zaměřila na data narození šéfů stovky nejúspěšnějších firem ve Velké Británii a USA. Tady jsou výsledky – tři kariérně nejúspěšnější znamení, u nichž je největší pravděpodobnost, že se jim bude dařit i v roce 2021!

Znamení horoskopu Kozoroh

Vůbec nejúspěšnější, respektive podle průzkumu nejčastěji zastoupení mezi šéfy firem, jsou zrozenci ve znamení Kozoroha. Když přemýšlíte o tom, co se o Kozorozích říká, výsledek se vůbec nejeví překvapivý. Kozorozi jsou obecně velmi ambiciózní, rádi čelí výzvám, dosahují vytčených cílů a patří k extrémním vytrvalcům.

Znamení horoskopu Váhy

Stříbrnou pozici obsadili, pro mnohé trochu překvapivě, zrozenci ve znamení Vah. Důvod? Je o nich známo, že potřebují a vyžadují řád a harmonii a mají vysoký smysl pro spravedlnost. Jsou také velkými vizionáři a mají značnou vizuální představivost.

Znamení horoskopu Blíženci

Třetím nejčastějším znamením mezi šéfy firem jsou Blíženci. Je to extrovertní a větrné znamení. Blíženci jsou obecně považováni za vtipné, velmi komunikativní, zvědavé a kritické jedince. A právě jejich charismatický přístup k okolí je zřejmě důvodem, proč jsou kariérně velmi úspěšní.

Mimochodem, tipnete si, jaké znamení skončilo ve studii společnosti UK Domain poslední? Byl to Beran.

A co ostatní znamení zvěrokruhu?

Nemůžete najít vaše znamení zvěrokruhu v TOP 3? Nenechejte se odradit od vašeho kariérního cíle. Nezáleží totiž jen na hvězdách. Uvidíte, že to zvládnete!

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články