Znamení, pro které bude rok 2021 rokem století. Hvězdná kombinace zařídí lásku i peníze

Znamení, pro které bude rok 2021 rokem století. Hvězdná kombinace zařídí lásku i peníze
Zdroj: Freepik.com

Existuje jedno znamení zvěrokruhu, které bude mít podle horoskopu v roce 2021 neuvěřitelné štěstí. Letošek je sice teprve na začátku, ale už nyní je jasné, že právě pro toto znamení půjde o rok století! Neminou ho velké příležitosti v lásce, úspěch v práci a štěstí.

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 10. 01. 2021 13:28

Nebudeme vás už dlouho napínat: Šťastným vítězem mezi znamením zvěrokruhu v roce 2021 je – Kozoroh!

Kozoroh zažije rok století

Pro Kozorohy bude rok 2021 skutečně velmi šťastným. Proč? Protože letošku kraluje Saturn a je známo, že právě tato planeta je vládcem souhvězdí Kozoroha. Saturn navíc po většinu roku doprovází i šťastná planeta Jupiter. Kozoroh je tedy letošním vítězem mezi znameními zvěrokruhu.

Úspěch na sebe nenechá dlouho čekat

Kombinace Saturnu a Jupiteru je kombinací snů, protože znamená bohatství a štěstí! A právě to bude Kozoroha provázet po celý rok. Ti, kteří si v následujících měsících tvrdě půjdou za svým cílem, se v relativně krátké době mohou těšit na první malé úspěchy. Od druhé poloviny roku 2021 se to pak bude ještě stupňovat a je možné očekávat skutečně velká pozitiva!

Je však důležité, aby Kozorozi nepřestávali brát zřetel na svůj soukromý život. To je totiž právě to místo, kde do hry vstupuje Venuše…

Rok 2021 přeje lásce

Také v lásce má Kozoroh pro letošek rozdány extrémně dobré karty. Planeta lásky Venuše totiž prochází vaší konstelací na začátku i na konci roku. Venuše tak staví základy pro mnoho hodin plných lásky s vašimi blízkými. Bez ohledu na to, zda jste singl (letos byste se mohli dokonce seznámit s partnerem na celý život), nebo šťastně zadaní – o lásku a dobrý sex rozhodně nebudete mít v roce 2021 nouzi.

Měsíc posiluje přátelství Kozoroha

Pozitivní energie Venuše v roce 2021 ovlivní nejen romantické milostné vztahy, ale i ty platonické. Kromě toho na zrozence v tomto znamení působí silný vliv Měsíce na souhvězdí Kozoroha. Důležité je nicméně to, aby ti, kteří se narodili ve znamení Kozoroha, dávali dostatečně najevo své pocity. Každý, kdo je přítelem Kozoroha, totiž dobře ví, že i ta nejmenší gesta jsou často velmi důležitá.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články