Horoskop ke Dni otců: 3 znamení zvěrokruhu, v nichž se rodí vážně hraví tátové

Horoskop ke Dni otců: 3 znamení zvěrokruhu, v nichž se rodí vážně hraví tátové
Zdroj: Freepik

Den otců, který je zasvěcený všem správným tatínkům, se každoročně slaví třetí neděli v červnu. Letos připadá na neděli 18. června 2023. Vybrali jsme tři znamení zvěrokruhu, v nichž se rodí vážně hraví tátové!

Jana Matušková
Jana Matušková 17. 06. 2023 05:26

Den otců je svátek určený všem otcům. Oslavuje vztah tátů k jejich dětem a připomíná roli otců ve společnosti. My jsme se na tento den podívali pohledem horoskopu. Báječní tátové se rodí ve všech znameních zvěrokruhu, existují ale tři, v nichž jsou podle astrologie zastoupeni mimořádně často.

Býk (21. 4. – 21. 5)

Ve znamení Býka se rodí skvělí tátové. Pro své děti totiž v rámci rozumných mezí udělají všechno, co jim na očích uvidí. Jen si musí hlídat hranice, aby své ratolesti příliš nerozmazlovali. Tátové v Býku jsou totiž známí tím, že nemají bůhvíjak velkou autoritu. Jsou to spíše parťáci svých dětí než přísní vychovatelé. Přesto nemívají neposlušné děti, protože jim věnují většinu svého volného času, vymýšlejí pro ně výlety, různé "bejkárny" a vůbec se jim starají o mimořádné zážitky. Děti je za to milují.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Jako otec Kozoroh se za všech okolností chováte především rozumně a uvážlivě. Jste přísný, po dětech vyžadujete disciplínu, pečlivost, řád a někdy až nekritickou pravdomluvnost. Tohle všechno vaše děti v dospělosti velmi ocení. Kromě toho jste ale pro své děti báječný kamarád. Vaše kreativita vám umožňuje vymýšlet pro ně skvělý program, na který budou dlouhá léta vzpomínat. Táborové hry, strašidelné výpravy, výlety za tajemnými místy - to všechno zvládáte zorganizovat na výbornou!

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Tátové narození v Rybách oplývají velkou empatií a pochopením pro nejrůznější dětská trápení. Děti otců ve znamení zvěrokruhu Ryby tak nikdy nemají pocit, že jsou na problémy samy. Díky tatínkům je pro ně svět úžasným místem pro život. Společně totiž prožijí spoustu zábavných dnů. Tátové Ryby své děti berou na chalupu s partou dalších otců, vymýšlejí pro ně honby za pokladem, z domova pak dělají jedno velké dětské hřiště.

V jednom jsou ale nesmlouvaví - důležitá je pro ně budoucnost jejich dětí, lpí na školním prospěchu, v tomhle ohledu své potomky prostě drží zkrátka. Dovedou to ale s grácií a formou hry.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články