Horoskop: 5 báječných vlastností Kozoroha! Pro tohle ho budete milovat

Horoskop: 5 báječných vlastností Kozoroha! Pro tohle ho budete milovat
Zdroj: Freepik
MAJÍ POZITIVNÍ SMÍCH: Kozorozi milují život, jakou takovými velkými dětmi. Ostatně i proto třeba milují animáky. Jsou schopni smát se z plných plic a oblíbený film si pustí klidně stokrát. Nikdy je totiž nepřestane bavit a vždy se mu smějí, jako by ho viděli poprvé. Není víc, než upřímný smích Kozoroha, který dodá pozitivní energii všem okolo.JSOU ÚSPĚŠNÍ A INSPIRATIVNÍ: Kozorozi jsou zvyklí pracovat tvrdě a hlavně úspěšně, jejich tah na branku vám bude velkou inspirací. Jejich elán si ale někdy vybírá daň. Často pociťují velký tlak a nestíhají jíst, proto se u nich mohou objevit problémy s příjmem potravy.JSOU SKVĚLÝMI PARŤÁKY NA DOVOLENOU: Kozorozi čerpají energii ze sluníčka, na jejich náladu, formu a úspěšnost dne má vliv počasí. Vzhledem k tomu, že milují léto, jsou Kozorozi skvělými společníky na výlety nebo dovolenou.MAJÍ SKVĚLÉ DOBRODRUŽNÉ CHVILKY: Kozorozi si třeba ujíždějí na rychlých autech, za volantem se projeví jejich jinak skryté sklony k dobrodružství. Jejich auto musí být slyšet a hlavně vidět. Celá vesnice ví, že Kozoroh jede přes náves. Stažená okýnka a hlasitá hudba, to je další znak Kozorohů.+ 1 fotka+ 2 fotky

Kozoroh je v západním horoskopu desátým astrologickým znamením. Patří mezi zemská znamení a ovládá ho planeta Saturn. A rodí se v něm opravdu báječní lidé!

Jana Matušková
Jana Matušková 09. 05. 2023 05:44

Kozorozi! Podle jejich charakteristiky jde o mocné znamení (22. 12. – 20. 1.), které tradičně tíhne k rodině, touží po velké lásce a občas zkrátka dříve mluví, než myslí. A má spoustu báječných vlastností!

Vybrali jsme pět věcí, které na Kozorozích budete milovat. Mrkněte do galerie!

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články