Horoskop: 3 znamení zvěrokruhu, která se mohou utlouct po zmrzlině

Horoskop: 3 znamení zvěrokruhu, která se mohou utlouct po zmrzlině
Zdroj: Freepik

Nadcházející léto 2023 bude opět ve znamení slunce, koupání, opalování a samozřejmě zmrzliny. Tu milují všechna znamení znamení zvěrokruhu, existují však tři, která se po zmrzlině mohou utlouct!

Jana Matušková
Jana Matušková 14. 06. 2023 05:33

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Lidé narození v tomto vodním znamení zvěrokruhu mají ke zmrzlině zvláštní, poněkud nostalgický vztah. Často si ji spojují se vzpomínkami na dětství, na dávno odžitá léta. Raci preferují známé a tradiční příchutě, milují vanilkovou, čokoládovou a pistáciovou zmrzlinu, kterou milovali v dětství. Rovněž mají slabost pro domácí zmrzlinu, třeba tuto smetanovou jen ze tří ingrediencí:

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Zrozenci v zemském znamení zvěrokruhu Kozoroh zmrzlinu milují, ale mají k ní spíše praktický přístup. Vychutnávají si ji s mírou a často ji považují za zaslouženou odměnu za tvrdou práci a úspěchy. Také si ji mohou dát jako způsob, jak na chvíli uniknout tlaku povinností a dopřát si malý zážitek. Obecně Kozorozi tíhnou ke klasickým a nadčasovým příchutím, o nichž vědí, že jsou vždy dobré a nikdy je nezaskočí.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vzdušné znamení zvěrokruhu Vodnář přistupuje k milované zmrzlině se zvědavostí. Vodnáře zaujmou netradiční příchutě a rádi zkoumají jedinečné kombinace. Vodnáři jsou prostě otevření všemu nového, mohou dokonce doma experimentovat s výrobou vlastních avantgardních příchutí.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články