3 znamení zvěrokruhu, která si čas od času neodpustí nějaký ten flirt se šéfem

3 znamení zvěrokruhu, která si čas od času neodpustí nějaký ten flirt se šéfem
Zdroj: Pexels

Nějaký ten románek se šéfem, ať už platonický či velmi vášnivý, zažila nejedna žena. Vzhledem k tomu, kolik času v zaměstnání člověk tráví, je vcelku pochopitelné, že se porozhlíží právě mezi kolegy. O jakých znameních zvěrokruhu je řeč?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 17. 10. 2022 06:00

V práci trávíme velkou část života. Není proto překvapením, že někteří zde najdou svou životní lásku, nebo se dokonce zamilují do svého šéfa, který jim zaimponuje svou nadřazeností a chutí zakázaného ovoce. Která znamení zvěrokruhu si nějaký ten flirt zkrátka nikdy neodpustí?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Vodnářky jsou kokety. Většinou nenechají nic zajít dál, než do lechtivého psaní nebo pár narážek, pouští se do toho ale poměrně často. Jsou tak opatrné, že jejich partner se nikdy nic nedozví. Neodpustí si totiž nějaký ten platonický románek ani ve chvíli, kdy jsou zadané. Sex je pro ně ale hranice, kterou nikdy nepřekračují.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Ačkoliv jsou velmi rodinně založení, pozornost jim dělá dobře. Většinou svůj objekt zájmu nacházejí mezi kolegy. Imponuje jim dominance nadřízeného a jejich osobní submisivita, které se mohou v takovém případě oddat. Pokud se do tajného poměru pustí, těžko se jim z něj odchází. Chuť zakázaného ovoce je prostě láká!

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Kozorohům dělá dobře pozornost ve chvíli, kdy to mají doma tak trochu na štíru. Potřebují se cítit milovaní, a hlavně obdivovaní. Jejich šéf je pro ně většinou nejbližší člověk, umí se totiž dostat na velmi vysoké pozice, ze kterých vykonávají tu nejlepší možnou práci. Ne, že by se na ně dostávali přes postel! To jen ženy ve znamení Kozoroha imponují především silným mužům.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články