3 znamení zvěrokruhu, která nedovolí, aby jim druzí mluvili do života, a v říjnu si prosadí svou

3 znamení zvěrokruhu, která nedovolí, aby jim druzí mluvili do života, a v říjnu si prosadí svou
Zdroj: Freepik

Kdo si v říjnu konečně řekne dost a dá vale nevyžádaným radám? Někdy je těžké postavit se sám za sebe, zejména ve chvíli, kdy ve svých názorech a přesvědčeních nejsme pevně ukotveni. Říjen ale přináší velkou změnu, právě během tohoto měsíce totiž Slunce vstoupí do Štíra, který si servítky rozhodně nebere. Co hvězdy predikují?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 11. 10. 2022 06:00

Postavit se za sebe, to zní lehce. Ve skutečnosti to pro některé může být zásadní výstup z komfortní zóny, zejména ve chvíli, když žijí v přesvědčení, že by měli být s každým za dobře. Kdo si v říjnu konečně obhájí svá rozhodnutí?

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Ačkoliv to u vás nebývá běžné, právě v říjnu se konečně rozhodnete poprat o svůj život a striktně druhým řeknete, aby se vám do něj nemotali. Nevyžádané rady, kterých teď dostáváte víc než dost, už byly nad vaše síly. Kolikrát jste vlastně ani nevěděli, co je vaše rozhodnutí a k čemu vás dohnalo okolí. Říjen tomu udělá přítrž a bude se vám mnohem lépe dýchat.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Měli jste toho až nad hlavu, už jste zkrátka nemohli... V říjnu řeknete dost! Začnete si dělat věci po svém a užívat si každou chvíli, kterou vám život přináší. Uvědomíte si, že i dýchání nebo chůze je dar, kterého je třeba si vážit. Na druhé už více nedáte, posledně vám dobře neporadili a akorát vás to mrzelo.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Máte kolem sebe podporu milující rodiny, přesto neustále slyšíte, co byste měli a neměli. Dost dlouho jste se nepostavili nikomu čelem, přišlo vám pohodlnější mlčet a za rohem si to udělat po svém. V říjnu vás ale čeká situace, která si přímo vyžádá vaši iniciativu, a vy si tak budete moci znovu vyzkoušet nějaká ta asertivní pravidla, na která už jste dávno zapomněli.

Další horoskopy ➔

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články