Velký horoskop lásky na říjen: Vodnáři si budou zahrávat, Býky čeká štěstí, Kozorozi ukážou odvahu

Velký horoskop lásky na říjen: Vodnáři si budou zahrávat, Býky čeká štěstí, Kozorozi ukážou odvahu
Zdroj: Freepik

Podívejte se, co si pro vás hvězdy připravily na říjen na poli lásky a vztahů! Rozhodně totiž nelenily a některým znamením zvěrokruhu dají pořádně zabrat. Kdo by si měl dát pozor na nevěru, a kdo naopak najde lásku?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 28. 09. 2022 06:00

Která znamená zvěrokruhu hvězdy ještě před nástupem zimy pořádně potrápí, a kterým naopak přinesou vytouženou lásku? Podívejte se, co čeká právě vás!

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

V lásce si teď tak trochu zahráváte. Ačkoliv víte, že vztah, ve kterém setrváváte, je v podstatě prázdný, pořád se ho nechcete vzdát, a tak za něj usilovně bojujete. V tom budete v říjnu pokračovat, jen se ujistěte, že s partnerem nehrajete spíš proti sobě. Navíc by se vám do toho mohl připlést váš bývalý, na kterého jste tak docela nezapomněli.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Chcete pořád něco víc, ale nejste ochotni vystoupit ze své komfortní zóny a začít bojovat. Tam, kde jste štěstí už jednou nenalezli, ho pravděpodobně nenajdete ani teď. Dokud něco nezměníte, stále se budete potýkat s týmž problémem - hledat cesty, které nikam nevedou, a přát si, abyste byli na místě někoho jiného.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Stereotyp, který vás ve vztahu dlouho sužoval, se jako zázrakem vytratí a přijde naprosto unikátní nová energie. Možná je to právě to, co teď tolik potřebujete k tomu, aby vám znovu bylo dobře. Nehledejte to v jiných, ten zázračný klíč máte v sobě. Nezadaní by mohli objevit svou novou lásku v práci.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Nečeká vás nic, čeho byste se měli obávat. Říjen pro vás bude poklidným měsícem plným romantiky, nových zážitků a porozumění. Pozor si dejte jen na to, abyste práci neupřednostňovali před společným časem. To by se vám mohlo už na konci měsíce vymstít.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Nebojte se, že by váš partner nestál za nápadem, kterému opravdu věříte. Právě tohle období prověří, nakolik jste schopni spolu fungovat a co spolu umíte zvládnout. Otázka peněz teď pro vás bude opravdu důležitá. Dlouho jste v ní totiž nemohli najít řešení, které by uspokojilo vás oba. To by se v říjnu mělo změnit.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Možná je na čase zaměřit se na sebe, a nikoliv na druhé. Ačkoliv máte tendenci dávat svému protějšku přednost a sebe upozadit, ukazuje se, jak zásadní problém to pro vaši psychiku může být. Pokud totiž nejste sami se sebou spokojení a nevidíte svou hodnotu, jak můžete chtít, aby ji ve vás viděl někdo další?

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Ačkoliv se traduje, že v lásce a válce je dovoleno vše, vy byste si tento měsíc měli raději zakázat všechno, co vás napadne. Vaše řešení budou dost kontroverzní a vztahu by pravděpodobně vůbec neprospěla. Možná byste si přeci jen měli nechat poradit od odborníka. Nic tím nezkazíte a může vás to významně posunout.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Ten mladší kolega (případně kolegyně), který vás bude tento měsíc lákat, by pro vás mohl znamenat pořádnou šlamastiku. Ať už toužíte je po nějakém tom dobrodružství, nebo chcete najít novou lásku, vnímejte signály, které momentálně dostáváte. Přes růžové brýle sice nevidíte, neslyšíte, není však radno podceňovat, co dostáváte darem.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Stejně, jako se uzavíráte před blízkými, i váš partner vám teď sotva rozumí. Možná by to chtělo nějaký posun ve vztahu. Je nejvyšší čas na společné plány, co myslíte? Pokud vás ani nenapadne, že byste nad něčím takovým uvažovali, možná je čas změnit vztah. V provizoriu nelze žít donekonečna.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Někdo z vašich blízkých by vám tento měsíc mohl ukázat nepříjemnou pravdu. Vy jste ji sice celou dobu tušili, ale vědět to s jistotou bude jiné kafe. Nejdříve se minimálně desetkrát nadechněte, ať nejednáte ve vzteku, a řešte až později, co budete dělat. Ono to řešení bude mnohem jednodušší, než se teď zdá.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Teda, vy jste tomu zase dali, Střelci. Partner vám sice odpustil, ale tak docela nezapomněl. Může se vám proto stát, že se v říjnu ocitnete pod palbou výčitek. Pokud zvažujete nějaký zásadní krok, pečlivě si ho rozmyslete. Měl by vycházet ze srdce a ne být záplatou na bolavé rány. Partner by hned poznal, že to nemyslíte tak docela upřímně.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Pokud jste přesvědčení, že se chcete stále ještě snažit a přejdete věci, které by pravděpodobně pro vaše přátele už dávno byly důvodem k rozchodu, hvězdy vám tento měsíc budou přát. Odvahu, tu máte zkrátka v genech a nikdo vám ji neodepře. Už brzy u vás nastane velká změna, která zasáhne každou z oblastí vašeho života.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články