Velký horoskop lásky na duben 2023: Blíženci to budou flákat v posteli, Berany ovládnou obavy

Horoskop lásky na duben 2023: Blíženci to budou flákat v posteli, Berany ovládnou obavy
Zdroj: Freepik
BERAN (21. 3. - 20. 4.): Na Berany čeká štěstí o víkendu 8. a 9. dubna 2023, kdy jim hvězdy nadělí silný milostný zážitek.BÝK (21. 4. - 21. 5.): Šťastný den pro Býky přijde ve středu 12. dubna 2023. Půjde o finanční oblast.
BLÍŽENCI (22. 5. - 21. 6.): V pátek 21. dubna 2023 čeká na Blížence parádní zážitek. Musí ale vyrazit z domova někam za zábavou.
RAK (22. 6. - 22. 7.): Šťastný den pro Raky přijde v úterý 18. dubna 2023. Čekejte zprávu, která vám vykouzlí úsměv na rtech.+ 8 fotek+ 9 fotek

Horoskop lásky na duben 2023 přináší zajímavé partnerské zprávy hned pro několik znamení zvěrokruhu. Podívejte se na astrologickou předpověď, která vám prozradí, jak na tom budete na poli lásky právě vy! A dozvíte se i to, kdy budete mít šťastné dny!

Jana Matušková
Jana Matušková 28. 03. 2023 05:51

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Zrozenci ve znamení Berana budou v dubnu 2023 v partnerství obzvláště citliví, starostliví, pečliví a vnímaví. O své nejbližší se budou hodně bát, občas je svými přehnanými obavami dokonce trochu vystraší. Na druhou stranu se na vás budou moci se vším obrátit, což se vám brzy vrátí.

Pro nezadané: Nezadaní Berani se zamilují do opojného pocitu, že jsou opět středem pozornosti. Ovládne je touha po sexuálním dobrodružství, což ho ale vžene do velmi riskantní akce. Pozor na to!

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Milí Býci, blíží se dny, kdy propadnete splínu! Naštěstí máte vedle sebe partnera, který vás bude podporovat ve všem, pro co se rozhodnete. Ochrání vás před negativními vlivy vnějšího světa a vy se budete mít jako v bavlnce. Na konci měsíce přijde ideální doba na to, abyste mu to vrátili i s úroky.

Pro nezadané: Na obzoru je člověk, se kterým vám to na první pohled může skvěle klapat. Jenže v duši ukrývá temnotu - věrnost mu je totiž cizí. A vy se s nevěrnými partnery vyrovnáváte jen horko těžko, vždyť jim chcete darovat srdce i duši.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

I když si myslíte, že patříte mezi dokonalé partnery a skvělé postelové parťáky, v dubnu 2023 tomu tak úplně nebude - tedy alespoň v očích vašeho protějšku, kterého několikrát napadne, jestli by nebylo lepší vás vyměnit. Začněte tedy přemýšlet, proč váš vztah v poslední době skomírá. Chyby hledejte nejdříve u sebe.

Pro nezadané: Ten, kdo se jeví jako bezvadný parťák, vás zklame. Zjistíte, že cesta za láskou bude delší, než jste si mysleli. Naštěstí máte vedle sebe skvělé přátele a rodinu, díky čemuž na toto vztahové zaškobrtnutí rychle zapomenete.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

V oblasti lásky a vztahů budete mít v dubnu 2023 pořádně zamotanou hlavu. Pokud vás přitahuje někdo cizí, nesmíte to nikomu prozradit. Jinak se to otočí proti vám. Zvlášť pokud jste zadaní a jde jen o poblouznění nebo flirt. Jednejte promyšleně a opatrně, mohli byste sobě i vašim blízkým ublížit víc, než si myslíte.

Pro nezadané: Single Raci se tento měsíc mohou snadno zamilovat. Bohužel to ale bude láska jednostranná, takže přijdou i slzy a smutek. Rodina a přátelé naštěstí všechny splíny rychle utiší.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Pokud máte pocit, že váš vztah mele z posledního, dostanete v dubnu 2023 velkou šanci partnerství nejen udržet, ale i výrazně posílit. Co by tak vašemu vztahu nejvíce prospělo? Zamyslete se, jistě na to přijdete. Nic nezkazíte ani nějakým blýskavým dárečkem, který vašemu protějšku ukáže, jak moc vám na něm záleží.

Pro nezadané: Máte kolem sebe zajímavého člověka? Nepřešlapujte na jednom místě, jinak vám ho někdo vyfoukne. Je čas jít do útoku a vytasit své zbraně. Iniciativa se vám vyplatí i v milostném životě.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Éterické Panny zažijí v dubnu 2023 v partnerství krásné chvilky. Užijí si romantiku - svíčky, víno, masáže a dlouhé polibky. Příležitostí, jak stávající vztah posílit, bude nespočet. Stačí jen chtít a využít vaše vrozené organizační a komunikační schopnosti. Okolí vám pak bude sílu vztahu až závidět.

Pro nezadané: Zrozenci v Panně jsou od přírody romantici, kteří často nevědí, co chtějí. Tento měsíc potkají někoho, kdo by se k nim perfektně hodil a mohli by s ním mít spokojený život. Bohužel však stále tíhnou k minulosti.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Lidé narození ve znamení Vah si možná svým hloupým chováním v posledních dnech nasekali doma spoustu problémů. Tendence vynucovat si pozornost partnera často málem končily prudkou hádkou. Naštěstí přichází doba, kdy se duševní rozpoložení Vah změní jako mávnutím kouzelnou hůlkou a ve vztahu opět nastane klid a souznění.

Pro nezadané: Váhy se konečně rozhodnou, jak to bude v jejich milostném životě dál. Mají na výběr a je jen na nich, zda zvolí klid a stabilitu, nebo vášeň a adrenalin. Je dobré si říci, že méně je někdy více.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Ach, ti po vzrušení neustále bažící Štíři! Jejich vrozená touha po nových inspiracích je v dubnu 2023 přivede až skoro k závislosti na sociálních sítích, což bude jejich protějšek nést velmi nelibě. Místo rozvíjení vztahu se totiž Štíři doslova utopí v tom, že na mobilu budou trávit každou volnou chvíli. Měli by se přitom spíše porozhlédnout kolem, jejich vztah začíná dost trpět.

Pro nezadané: Dlouhodobé přátelství by právě v dubnu 2023 mohlo přerůst v lásku. Pokud už dlouho váháte, zda jde u oné osoby o něco více než jen kamarádství, měli byste tomu dát šanci.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Lidé narození ve znamení Střelce by měli v dubnu 2023 zapomenout na egoismus a materialismus, který je v poslední době ovládal. Drahé šperky nebo vybírání luxusní dovolené jim šťastnějšího partnera nepřičaruje. Shopaholici nikoho příliš nepřitahují. Zaměřte se raději na to, co si od vás drahá polovička už delší dobu jemnými náznaky a přímými prosbami žádá. Bude to navíc levnější a účinnější.

Pro nezadané: Svobodní Střelci se v dubnu mohou hluboce a věrně zamilovat. Poznají osudový protějšek, který hledali celý život. Jejich láska bude čistá a naplněná. Pokud na ní budou stále pracovat, čeká je velké štěstí.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Milí Kozorozi, vy jste spolehliví, starostliví a umíte se o sebe i vaše nejbližší postarat. Protějšek si na to ale v poslední době rychle zvykl a občas zneužívá vaši potřebu neustále zachraňovat druhé. Začněte myslet trochu více na sebe, cítíte se unavení a bez energie. Jak by také ne, když veškerý elán věnujete druhým! Zasloužíte si také trochu péče, tak se nebojte si o ni výslovně říct!

Pro nezadané: Máte vysněnou představu o partnerovi, té se držíte a nehodláte slevit ze svých požadavků. Možná byste měli ubrat a začít přemýšlet realisticky, jinak budete sami ještě dlouho.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Zrozenci ve znamení Vodnáře k životu potřebují harmonii. Často se na svět dívají růžovými brýlemi, o to horší je pro ně zklamání. Mají pak snahu všechno moc řešit. A právě debaty o věcech, nad kterými nemá cenu ztrácet čas, váš protějšek poslední dobou dohání k šílenství. Hvězdy vám radí přestat dumat nad zbytečnostmi, nelitovat se kvůli malicherným ztrátám a některé věci prostě hodit za hlavu. Uleví se vám i vaší drahé polovičce.

Pro nezadané: Hvězdy vám přejí, už brzy budete u svého vytčeného síle, teď však přijde ten nejtěžší úsek. Pokud skutečně toužíte po lásce, nevzdávejte to, i když se vám vše bude zdát nemožné. Uspějete, uvidíte!

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Lidé v Rybách za sebou mají kariérně náročné období. Jsou zvyklí tvrdě pracovat, což se nyní projevuje na jejich psychice. Pociťujete velký tlak, mohou se objevit různé potíže - stres, náladovost, vznětlivost. Váš partner si toho poslední dobou hodně všímá, jenže vy si nedáte říct. Oběma by vám prospěl společně strávený víkend, kdy vypnete mobilní telefony a konečně si oddychnete.

Pro nezadané: Single Ryby budou mít špatné období, v lásce se jim nebude dařit. Musí se totiž začít zajímat o někoho jiného než o sebe a ukázat, že mají také srdce.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články