Milují luxus a šarm neztrácejí ani ve zralém věku. Slavné ženy ve znamení Panny válcují svět

Milují luxus a šarm neztrácejí ani ve zralém věku. Slavné ženy ve znamení Panny válcují svět
Zdroj: Showpix/Koláž Lifee
Zpěvačka Beyoncé se narodila 4. září a možná i díky tomu patří k typickým představitelkám znamení Panny.Úspěšná modelka a herečka Cameron Diaz slaví narozeniny 30. srpna. I herečka Salma Hayek se řadí mezi slavné ženy ve znamení Panny. Narodila se 2. září.Půvabná Hana Zagorová oslaví narozeniny 6. září.+ 6 fotek+ 7 fotek

Ženy narozené ve znamení Panny jsou výjimečné osobnosti, které mohou na první pohled působit nedostupně. Pro ostatní díky tomu představují lákavé tajemství. Není divu, že se mezi slavné ženy narozené ve znamení Panny řadí například Beyoncé, Cameron Diaz či Tereza Maxová.

Dana Klementová
Dana Klementová 26. 08. 2022 08:00

Znamení Panny trvá od 23. srpna do 22. září. Lidé narození v tomto období bývají obdařeni pečlivostí, logickým myšlením a trpělivostí. Jsou to spíš realisté než snílci a stojí nohama pevně na zemi. Ženy Panny působí na muže doslova jako magnet. 

Panny jsou milovnice luxusu a pořádku

Panny vynikají pečlivostí, pracovitostí a velkým smyslem pro pořádek. Jsou vždy připraveny mít život pevně v rukou. Jsou důsledné a spolehlivé. Proto se také v práci většinou velmi rychle dostanou na jedny z nejvyšších pozic.

Bývají velmi inteligentní, sečtělé a uvědomělé. Ve skrytu duše milují magii, tajemno a báje. Mají svůj svět, ve kterém je jim dobře a cítí se v něm bezpečně. Byl jim dán do vínku rovněž velký smysl pro detail a v tom, čemu se věnují, bývají nejlepší. Dbají na pořádek a systematičnost. Často si libují v luxusu a potrpí si na kvalitu

Osobnosti na úrovni, ke kterým druzí vzhlížejí

Dle astroredaktorky webu Lifee Denisy Zajíčkové jsou Panny osobnosti na úrovni, ke kterým druzí vzhlížejí. „Mají vytříbený vkus, nadčasové názory a bývají ve svém oboru skutečnými experty. Často vedou dlouhé a hluboké rozhovory o historii i současném dění. Jsou velcí svůdníci a v posteli je málokdo překoná. Navenek mohou působit chladně, lásky ale mají v srdci na rozdávání,“ líčí Denisa. 

V kariéře Panny vždy uspějí

Pokud se Panny pro něco rozhodnou, nic je nezastaví. Bývají skvělými kouči a motivátory. „Pro zrozence v tomto znamení je důležitá ekonomická situace, jak jejich, tak partnera. Peníze zkrátka umějí vydělat a očekávají to i od ostatních. Umějí skvěle hospodařit a jejich finance bývají stabilní. Vybírají si někoho, koho mohou následovat a obdivovat,“ prozrazuje astroredaktorka. 

Slavné ženy ve znamení Panny

Jelikož si Panny udržují svůj půvab i ve zralém věku, není divu, že se v tomto znamení narodila například Sophia Loren (87), Valérie Zawadská (63), Daniela Kolářová (75), Marie Poledňáková (80) či Hana Zagorová (75). 

Dále mezi Panny patří Salma Hayek (55), Pink (42), Tereza Maxová (50), Beyoncé (40) a Cameron Diaz (49). 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články