Charakteristika znamení zvěrokruhu Panna: Potrpí si na luxus, uvnitř však miluje magii, mystično i báje

Charakteristika znamení zvěrokruhu Panna: Potrpí si na luxus, uvnitř však miluje magii, mystično i báje
Zdroj: Pixabay

Panny jsou výjimečné znamení zvěrokruhu, které však na první pohled nemusí působit dostupně. Pro ostatní jsou často tajemstvím, přesto je k nim cosi magicky přitahuje. Jak je to vlastně s tou Pannou a které slavné osobnosti se narodily právě v tomto znamení?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 14. 03. 2022 06:00

Panny často vynikají pečlivostí, pracovitostí a smyslem pro pořádek. Mají vytříbený vkus a svou inteligencí často převyšují ostatní. Nepatří však mezi velké romantiky, na projevy citů je neužije. Jsou naprogramované na kariéru a úspěch. Spoléhají se především na sebe a jsou schopné zvládnout vše, co si umanou. Na ostatní však mohou působit komplikovaně, možná někdy až nedostupně. Víte, kdo slavný se narodil v tomto výjimečném znamení?

Ve skrytu duše milují magii a báje

Panny jsou vždy připraveny mít svůj život pevně v rukou, jsou to lidé důslední a spolehliví. V práci se velmi rychle dostanou na jedny z nejvyšších pozic, jsou schopni vést i týmy o desítkách lidí. Motivovat podřízené zvládají naprosto perfektně, byť mají rádi pravidla a nepatří mezi přátelské šéfy. Autoritu však vzbuzují naprosto přirozeně. Bývají velmi inteligentní, sečtělí a uvědomělí. Ve skrytu duše milují magii, tajemno a báje. Mají svůj svět, ve kterém je jim dobře a cítí se v něm bezpečně.

Mají mnohdy pocit, že od nich společnost něco očekává a musejí hrát určitou úlohu. Nedávají tak najevo vše, co si myslí, a mnoho svých pocitů si nechávají pro sebe. Drží se neutrální role, ve které je nikdo nemůže ohrozit. Bývají vizionářští a mají náročné požadavky - na sebe i na své okolí. Jejich děti k nim vzhlížejí jako k úplným bohům. Mají velký smysl pro detail a v tom, čemu se v kariéře věnují, bývají nejlepší. Dbají na pořádek a systematičnost. Často si libují v luxusu a potrpí si na kvalitu. Jak materiálních věcí, tak partnerských vztahů.

Motivují ostatní, milují a stárnou do krásy

Jsou to lidé na úrovni, ke kterým druzí vzhlížejí. Mají vytříbený vkus, nadčasové názory a bývají ve svém oboru skutečnými experty. Často vedou dlouhé a hluboké rozhovory o historii i současném dění. Jsou velcí svůdníci a v posteli je málokdo překoná. Navenek mohou působit chladně, lásky mají v srdci ale na rozdávání. Pokud se Panna zamiluje, udělá pro svůj protějšek úplně všechno. Ačkoliv se ke svému okolí chová často odtažitě, magicky přitahuje všechny kolem sebe, kteří jí chtějí být nablízku.

Pokud se Panny pro něco rozhodnou, nic je nezastaví. Bývají skvělými kouči a motivátory. Pro zrozence v tomto znamení je důležitá ekonomická situace, jak jejich, tak partnera. Peníze zkrátka umějí vydělat a očekávají to i od ostatních. Umějí skvěle hospodařit a jejich finance bývají stabilní. Vybírají si někoho, koho mohou následovat a obdivovat. Půvab si udržují i v pozdějším věku. To jsou zkrátka Panny - čím jsou starší, tím jsou hezčí! Jak ženy, tak muži.

Slavné osobnosti ve znamení Panny

Mezi zrozenci ve znamení Panny najdeme doslova skvosty! Nechybí zde agent 007 Sean Connery, člen skupiny Queen Freddie Mercury, idol milionů žen z filmu Pretty Woman Richard Gere, italská filmová herečka Sophia Loren, Charlieho andílek Cameron Diaz, božská Beyoncé, komediální herec Adam Sandler, Kevin ze Sám doma Macaulay Culkin, potterovský Ron Rupert Grint, herečka Salma Hayek nebo zesnulý král popu Michael Jackson. Mezi Pannami, které již nejsou mezi námi, bychom nalezli i zpěvačku a držitelku několik cen Grammy Amy Winehouse. Dále nesmíme opomenout amerického moderátora Jimmyho Fallona nebo rebelskou zpěvačku Pink.

Představitel Nea z kultovního snímku Matrix Keanu Reeves nebo autor knižní předlohy Vykoupení z věznice Shawshank Stephen King jsou zrozeni v tomto znamení také. Mezi herci bychom našli ještě Tommyho Lee Jonese, Colina Firtha nebo Hugha Granta. Na českém území se ve znamení Panny narodila například jedna z našich nejlepších dabérek Valérie Zawadská, zpěvačka Hana Zagorová, herečka Petra Hřebíčková, zpěvák Stanislav Hložek, modelka Tereza Maxová, režisérka Marie Poledňáková nebo zpěvák Michal Hrůza.

Zdroje informací:

Zodiacsigns-horoscope.com

Allure.com

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články