Horoskop: 3 znamení zvěrokruhu, kterým na jaře 2023 udělá dobře objímání stromů

Horoskop: 3 znamení zvěrokruhu, kterým na jaře 2023 udělá dobře objímání stromů
Zdroj: Freepik

Horoskop toho o nás dokáže prozradit hodně. Třeba i to, jaký vztah máme k přírodě a co nám v souvislosti s ní dokáže na jaře 2023 udělat dobře.

Jana Matušková
Jana Matušková 12. 04. 2023 06:15

Jeden z horoskopů například popisuje, jak a kde po této zimě načerpat energii. Víte, že těmto třem znamením zvěrokruhu pomůže obejmout strom? Všechna patří mezi zemská znamení.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býci jsou typicky zemské znamení zvěrokruhu, proto jim dělají dobře procházky v přírodě. Ve volném čase se mohou jít jen tak toulat do lesa, kde obejmou pár stromů. Pomůže jim i to, když si kousek přírody přinesou domů v podobě natrhaných květin nebo stromových větviček.

Panna (23. 8. – 22. )

Rovněž Panně pomůže kontakt s přírodou. Ve svém volnu může zavítat třeba na opuštěnou hradní zříceninu, která se nachází uprostřed lesa, obejmutím stromu také nic nezkazí. Na cestu by se ale Panna neměla vydávat sama. Jako doprovod si může vzít partnera, děti či někoho z přátel.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozoroh je také příslušník zemského elementu, proto mu udělá dobře čas strávený na zahradě. Tu by měl koncipovat tak, aby na ní vždy něco kvetlo. Kozoroha také potěší přítomnost či objímání vzrostlých stromů, které najde v lesích a alejích. Domů by si měl přinést několik větviček šeříku, které mu provoní domácnost. A kdy kvete šeřík? Některé druhy už v dubnu, většina pak v květnu. Udělat se z něj dá třeba tento skvělý šeříkový sirup, píšeme zde!

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články