Horoskop: 3 znamení zvěrokruhu, která se velmi dobře hodí do politiky

Horoskop: 3 znamení zvěrokruhu, která se velmi dobře hodí do politiky
Zdroj: Freepik

Politika je řemeslo, ale ne každý se na ni hodí. Podívali jsme se na ni pohledem horoskopu. Která tři znamení zvěrokruhu by se v této sféře mohla docela dobře uplatnit?

Jana Jánská
Jana Jánská 31. 03. 2023 05:38

Podle kariérního horoskopu existují tato tři znamení zvěrokruhu, která se (kromě jiného) docela dobře hodí do politiky. Ta totiž rozhodně není pro každého!

Lev (22.8. – 23.8.)

Lvi jsou rození vůdci a potřebují povolání, kde vyniknou. Skvěle se jim daří v politice nebo na vysokých manažerských postech. Úspěšní jsou také v zábavním či módním průmyslu. Pokud jde o obchodování, tak by jejich artiklem měly být drahé kovy nebo luxusní zboží. Jako dobrá volba se jeví také marketing, reklama a PR. Naprosto nevhodné jsou profese, kde nebudou středem pozornosti.

Váhy (23. 9. – 22. 10.)

Váhy mají smysli pro spravedlnost i pro krásu. Rády spolupracují s ostatními a zúčastňují se dalekosáhlých debat. Trefou do černého je povolání soudce nebo právníka vůbec. Uplatnění najdou také v politice a diplomacii, kde bojují za lepší svět.

Díky svému vytříbenému vkusu vyniknou jako galeristé, obchodníci s uměním, designéři či restaurátoři. Umí skvěle poradit druhým ohledně zevnějšku, proto si je lidé nemohou vynachválit coby vizážisty či kadeřníky. Vadí jim práce, která postrádá kreativitu.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi jsou ambiciózní a mají rádi ve věcech pořádek. Ke všemu přistupují zodpovědně a s potřebnou mírou odhodlání. Vyhovuje jim práce v politice, ve velkém podniku či ve státní správě. Uplatní se jako úředníci, bankéři, pracovníci pojišťoven či auditoři. Stávají se z nich skvělí zubaři, chiropraktici nebo ortopedi. Vyniknou coby architekti nebo konstruktéři. Nesnesou povolání, kde není možnost osobního rozvoje a kariérního růstu. Potřebují neustále stoupat!

Další horoskopy ➔

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články