3 znamení zvěrokruhu, která si mohou v roce 2023 najít novou lásku

Horoskop: 3 znamení zvěrokruhu, která si mohou v roce 2023 najít novou lásku
Zdroj: Freepik

Jste momentálně nezadaní a přáli byste si konečně najít toho správného partnera? Možná jste mezi třemi znameními zvěrokruhu, kterým horoskop pro rok 2023 přináší velkou šanci na novou lásku!

Jana Jánská
Jana Jánská 03. 01. 2023 06:00

Už si pomalu myslíte, že si nikdy nenajdete pořádného partnera? Pak zbystřete! Podle horoskopu možná patříte mezi tři znamení zvěrokruhu, která by se tento rok mohla konečně šťastně zamilovat. Která to jsou?

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Zrozenci ve znamení Lva nemohou žít bez lásky, a proto těžce nesou, když jsou právě sami. Potřebují totiž poslouchat, jak jsou výjimeční. Zbožňují něžné doteky i mazlení. A právě to se nezadaným Lvům může letos splnit, hvězdy jim totiž věští obrovskou lásku.

Pozor ale na některé negativní vlastnosti, které toto znamení má. Lev by se tak neměl snažil zastínit nového partnera na veřejnosti, to vztahu rozhodně nepřidá. Lev totiž sice tvrdí, že svůj protějšek miluje, ale často se nad něj povyšuje.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy jdou často ze vztahu do vztahu, protože neumí být samy. Není proto divu, že si vybírají špatné partnery. Faktem také je, že Váhy se neumí moc odvázat, jsou usedlé a člověk se s nimi někdy nudí. Často to pak vyústí v nevěru a následný rozchod.

Pokud jste si již výše uvedeným prošli a máte větší představu o tom, co od svého partnera očekáváte a jaký by měl být, jste v roce 2023 na té nejlepší možné cestě k bezvadnému vztahu. Nesmíte jen zahořknout, že vaše dosavadní partnerství dopadla bídně. Musíte mít oči otevřené a lásku aktivně vyhledávat.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Zrozenci ve znamení Kozoroha se špatně seznamují. Když už má o tyto tichošlápky někdo zájem, na jejich lásku si musí počkat. Kozoroh totiž neodpouští sebemenší přešlap a je až přespříliš náročný. Rovněž je uzavřený a každý krok si dvakrát rozmyslí.

Pokud se ale Kozoroh nakonec pro někoho rozhodne, je mu věrný až za hrob. A právě nezadaní Kozorozi mají v letošním roce velkou šanci najít člověka, který si jejich lásku zaslouží. Jen budou muset udělat první krok.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články