Velký horoskop kariéry a peněz na rok 2023: Vodnáři zbohatnou, Berany čekají složitá rozhodnutí

Velký horoskop kariéry a peněz na rok 2023: Vodnáři zbohatnou, Berany čekají složitá rozhodnutí
Zdroj: Freepik

Podívejte se, co si pro vás hvězdy připravily v oblasti kariéry a peněz na další rok. Jak můžete podpořit své sny a co vás čeká? Budete to mít lehké, nebo se očekává, že trochu zatnete zuby?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 28. 12. 2022 06:00

Nový rok přináší nové příležitosti nejen v oblasti lásky, ale také kariéry a peněz. Koho už teď mohou těšit nadějné vyhlídky, a kdo by si naopak příští rok měl dát na finance pozor?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Dařit se vám bude zejména v oblasti financí, neboť získáte velmi lukrativní pracovní nabídku. Chvíli možná budete váhat, nakonec se ale rozhodnete podpořit své sny právě touto cestou. Nebude to jednoduché, ale bude to stát zato.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Musíte dodržet, co jste slíbili. Ať už se to týká vašeho partnera, nebo rodinných příslušníků. Celá situace vás přímo vybízí, abyste se jí postavili čelem a začali se snažit o to, po čem tolik toužíte. Zachovejte si ale pokoru k životu, bude se vám hodit.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Učinit některá rozhodnutí pro vás teď může být složité. To ale ještě neznamená, že nemáte nárok na chyby nebo přehodnocení toho, co už tu pro vás zkrátka není. Měňte se, budujte to důležité kolem sebe. V práci se vám bude významně dařit, a to je pro vás příležitost.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Obklopte se těmi správnými lidmi, kteří vás toho mohou opravdu hodně naučit. Své znalosti ale podpoříte také vhodně vybraným kurzem nebo příležitostí k dalšímu studiu, které může být i dálkové. Neméně důležité pro vás v tomto roce bude cestování, za které klidně utratíte, co máte teď bokem na účtu.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Čas strávený s rodinou vás v tomto roce bude nabíjet pozitivní energií. Částečně byste tak mohli zanechat workoholismu, který jste si za poslední měsíce vybudovali, a trochu zpomalit. To pro vás bude na začátek roku příjemná změna, navíc to ve vás paradoxně vzbudí chuť vymýšlet další věci a riskovat.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

V novém roce vám budou hvězdy přát. Do čehokoliv se pustíte, dospěje ke zdárnému konci. Na druhé straně byste to neměli příliš ventilovat před známými. Dříve či později byste totiž mohli čelit souboji názorů, ve kterém se akorát naštvete a stejně nic nevyřešíte. Trvejte na svých hodnotách.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Vaše sny budou tento rok velmi komplikované. Ačkoliv žijete s jakousi lehkostí, která vám přináší mnoho dobrého, potřebujete si ještě projít několik životních cest, které vás dovedou přesně tam, kde máte být. Spolu s lednem je tu největší šance ke změně, jakou jste za poslední roky dostali. Uvolní se energetické cesty a vše se dá do pohybu.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Důležitá pro vás bude myšlenka, že chcete a můžete. Nenechte se svazovat konvencemi, ačkoliv vyhovět druhým je vaše opakovaná snaha. Přijměte tento měsíc svého partnera takového, jaký je. Ačkoliv se bude zdát téměř nemožné, abyste spolu znovu vycházeli v klidu, proces změny zahájíte, když se v zrcadle podíváte do tváře sobě samému.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Vnitřně se bráníte tomu, co už je stejně nevyhnutelné. To pro vás může být velkou brzdou v práci, ve které byste jindy zářili. Tělo vám dá najevo, když se mu vzepřete a potlačíte svou kreativitu. Občas až příliš rychle soudíte lidi a přicházíte tak o ty, kteří by vám mohli být nápomocní.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Pokud máte pocit, že všichni okolo vás se mají báječně a jen vy tak trochu pokulháváte, je na čase to změnit. Finanční zázemí si nevybudujte tak, že budete doma čekat, co se kolem vás stane. Musíte tomu jít naproti a rozhodnout se, že už takhle dál žít nechcete.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Střelcům se během ledna splní velký sen, který řeší intenzivně už několik let. Bude to znamenat nejen velkou změnu, která se bude dít ze dne na den, dá vám to také odvahu vykročit vstříc svému vysněnému životu, o kterém jste si do teď mysleli, že je pro vás až moc bláhový. Opak ale bude pravdou. Dařit se vám bude i po zbytek roku.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Oporu budete hledat hlavně v rodině, která vás ujistí, že na to máte a můžete dokázat vše, na co jen pomyslíte. Sebevědomí bude totiž během ledna vaše Achillova pata, které bude třeba věnovat pozornost. Vesmír vás ale vyslyší a přinese úžasnou příležitost, která se nebude jen tak opakovat.

Další horoskopy ➔

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články