Jakub (29): Splnil se mi sen a skončil jsem v posteli s velkou láskou z gymplu. Nadšení ale záhy vystřídalo rozčarování

Jakub (29): Splnil se mi sen a skončil jsem v posteli s velkou láskou z gymplu. Nadšení ale záhy vystřídalo rozčarování
Zdroj: Unsplash

Jakub se na gymplu zamiloval až po uši, leč nešťastně. Spolužačka Zuzana jeho lásku neopětovala. Jakubův sen se však jednoho dne nečekaně proměnil v realitu. Se Zuzkou zažil úžasný večer. Jenže pocity blaha záhy vystřídal smutek.

Jan Švanda
Jan Švanda 17. 12. 2022 10:00

Táhne mi na třicet a je to už dlouho, co jsem opustil školní lavice. Nikdy ale nezapomenu na svou velkou lásku Zuzanu (29). Příroda ji stvořila skoro dokonalou. Měla dlouhé hnědé vlasy, něžné a hnědé oči. A zdobil ji nádherný úsměv. Na gymplu jsme chodili do stejné třídy. Seděla v první lavici u okna a já ji denně okukoval. Občas jsme se škádlili. Když jsem se ji ale pokoušel sbalit, ona se na mě vždycky jen lehounce usmála a stočila hlavu pryč.

Chtěla být jen mou kamarádkou

Odvahu jsem sebral až na maturitním večírku. Byli jsme už všichni v náladě a já Zuzu pozval na panáka. Řekl jsem jí, jak mi pomotala hlavu a že jsem celé čtyři roky měl oči jen pro ni. „Bylo to na tobě vidět,“ hihňala se. „Promiň, Kubo, seš strašně fajn, je s tebou sranda, ale já jsem spíš na starší kluky a trochu jiné typy,“ vysvětlovala mi. „Navíc jsem už rok zadaná,“ dodala.

Řekla, že randí s nějakým Martinem. Je mu šestadvacet a pracuje v IT oddělení jedné firmy. Pak mě políbila na tvář a přála mi, ať si brzy najdu nějakou slečnu, která mě bude milovat, protože si to prý zasloužím. Slíbili jsme si, že zůstaneme kamarádi a budeme dál v kontaktu. Byl jsem zklamaný, ale nedalo se zkrátka nic dělat. Měla hlavu plnou Martina.

Nějaký čas jsme se neviděli. Přece jen jsme se všichni rozprchli na různé strany. Uběhl rok, když mi zničehonic přišla zpráva právě od Zuzky. Ptala se, jak se mám a jestli nechci zajít na kávu. Popovídat si… Byl jsem překvapený a na schůzku samozřejmě kývl.

Prožili jsme spolu báječný večer

Domluvili jsme se na pátou odpoledne v jedné kavárně. Slušelo jí to jako vždycky, na první pohled však něco nebylo v pořádku. Objala mě a začala mluvit rozrušeným hlasem. Po pár minutách z ní vypadlo, že jí byl Martin před pár dny nevěrný a ona na to přišla. Rozbrečela se a já ji začal utěšovat. Objednal jsem dvě decky červeného. Vypila sklenku, ale moc jí nešmakovalo. Navrhla mi, jestli nechci jít na chvíli k ní, že má doma dobrý sekt. Rodiče, u kterých stále bydlela, prý nejsou doma. A ona nechce být sama.

Dali jsme si tedy sekt a nálada se jí postupně vylepšovala. Pak si najednou přisedla blízko ke mně a sundala si tričko. „Říkal jsi, že jsem se ti vždycky líbila, ne?“ usmála se na mě. Začali jsme se líbat, pomalu jsem ji svlékal a kochal se její postavou. Milovali jsme se asi hodinu a za sebe můžu říct, že jsem prožil naprosto úžasný sex. Splnil se mi můj sen a byl jsem štěstím celý bez sebe.

Potom jsme si lehli vedle sebe a mazlili se. Děkovala mi za krásný večer. I když se mi od ní odejít nechtělo, přes noc jsem nezůstal. Druhý den ráno jsem měl brzy vstávat k zubaři, takže jsem zamířil domů. Dala mi pusu na rozloučenou a já jí řekl, že se další den ozvu. Byl jsem úplně mimo. Nevěřil jsem, že se to doopravdy stalo. S holkou, po které jsem léta toužil, jsem skončil v posteli!

Tvrdý pád na zem

V tu chvíli jsem si byl prakticky jistý, že se s Martinem rozejde a bude moje! Jenže druhý den přišlo vystřízlivění. Poslala mi smsku, že se jí to líbilo a prožila skvělý večer, ale zdůraznila, že žádný další už nebude. „Kubo, prosím, nezlob se. Chtěla jsem se jen pomstít Martinovi. Já ho miluju a nechci nic měnit. Vše jsem si s ním vyříkala. Promiň mi,“ napsala a já zůstal zkoprnělý.

Bylo mi hrozně. Zuzky jsem měl plnou hlavu a představoval si, jak spolu pomalu jdeme k oltáři... A teď tohle. Morová rána. Myslel jsem, že to je žert, ale nebyl. Trápil jsem se, ale nemělo smysl to dál lámat přes koleno. Zuza na moje zprávy už nereagovala, prostě byl konec. Za nějaký čas si Martina vzala. Momentálně jsem single, Zuzu se mi naštěstí už povedlo vyhnat z hlavy.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články