Markéta (42): Malá nevěra dokáže velké věci. Díky mladšímu milenci mi zase funguje manželství

Markéta (42): Malá nevěra dokáže velké věci. Díky mladšímu milenci mi zase funguje manželství
Zdroj: Freepik

Když se Markétino manželství ocitlo v krizi, začala zvažovat rozvod. Kamarádka Ingrid jí však nabídla svůj lék pro spokojené manželství. Doporučila Markétě, aby si našla milence. Ta to zprvu odmítala. Nakonec podlehla a díky mladému Danovi je její vztah s manželem zase růžový.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 13. 09. 2022 10:00

Když jsem se před lety ptala své o deset let starší kamarádky, jak to dělá, že jí to doma s manželem pořád tak funguje, její odpověď mě šokovala. Ingrid (53) mi tehdy přiznala, že za spokojeným manželstvím stojí mladší milenec. Tenkrát jsem to nechápala. Až dnes, když jsem si to zkusila sama. Kdo by kdy řekl, že malá nevěra dokáže veliké věci.

Kamarádčino manželství udržuje v pohodě mladší milenec

Mám o deset let starší kamarádku Ingrid. Ta je vdaná už dlouhých dvacet let. Už před lety jsem pátrala po tom, jak je možné, že s manželem působí pořád tak šťastně. Ingrid tehdy přiznala, že má mladšího milence. „Už jsme byli s Milošem na rozvod, nemysli si. Měli jsme obrovskou krizi, která málem skončila rozvodem. Jenže pak jsem si našla mladšího milence a manželství začalo zase kvést," šokovala mě.

Pamatuji si, jak jsem ji tehdy sama pro sebe odsoudila. To radši rozvod, než svého manžela podvádět, myslela jsem si. Nedokázala jsem pochopit, že je schopna nevěry. O sobě jsem byla přesvědčená, že bych to Honzovi (45) nikdy neudělala.

Jenže člověk míní, život mění. Uběhlo několik let a moje manželství se ocitlo v krizi. S Honzou jsme se začali velmi často hádat. Byla jsem na něj bezdůvodně nepříjemná. Místy jsem dokonce měla pocit, že je mi až odporný. Už jsem se s ním nedokázala ani v klidu bavit. A sex? Tak o tom nemohla být řeč. Hned mě napadlo, že je čas na rozvod.

Našla jsem si mladšího milence

Než jsem cokoliv podnikla, svěřila jsem se věrné Ingrid se svým trápením. Ta měla hned jasno. „Najdi si milence a bude po problémech," nabádala mě. „Já taková nejsem," tvrdila jsem. „Vím, co říkám. Podívej se na mě s Milošem. Jsme zase jako dva zamilovaní puberťáci a vděčím za to milenci," dušovala se.

Nějaký čas jsem to doma zkoušela narovnat, ale bez úspěchu. Ingrid to zaznamenala a vzala mě na místo, kde je vyšší výskyt mladších mužů. Když jsem se ocitla mezi pětadvacetiletými kluky, připadala jsem si najednou tak děsně stará. Jenže když mě oslovil sympatický Dan (27), cítila jsem se víc než dobře. Po pár skleničkách mě pozval k sobě domů.

Ovíněná a smutná z toho, co se mi doma děje, jsem šla. Dotýkal se mého těla a laskal mě tak, jak už to Honza roky nedělal. Připadala jsem si v jeho náručí chtěná a krásná. Dodal mi tolik sebevědomí, že jsem se cítila jako třicetiletá. Ingrid byla první, komu jsem své malé tajemství svěřila. „A teď to hlavně nepodělej. Měj ho jen jako zpestření a uvidíš, co se doma začne dít," slibovala mi zářné zítřky.

Milenec mi pomohl znovu milovat manžela

Ze začátku jsem bojovala sama se sebou. Už tolikrát jsem Honzovi chtěla říct, co dělám a jak je mi z toho zle. Po půl roce poměru už tu potřebu nemám. S Danem se scházím čtyřikrát do měsíce. Prožiji krásný a vášnivý sex. A ještě naberu sebevědomí. Domů se vracím spokojená a klidná. Dokonce se na Honzu těším.

Nevěřila jsem, že nevěra může i pomáhat. K Danovi nic necítím, je to čistě jen o sexu a nabírání sebevědomí. Vlastně jsem díky němu zase začala vidět přednosti svého manžela. A znovu jsem si uvědomila, že ho miluji a nechci o něj přijít. Jen je škoda, že ho kvůli tomu musím podvádět.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články