Lenka (47): Manželova virtuální nevěra mě ničí. I když s tím přestal, nedokážu to vyhnat z hlavy

Lenka (47): Manželova virtuální nevěra mě ničí. I když s tím přestal, nedokážu to vyhnat z hlavy
Zdroj: Pixabay

Lenčin manžel se začal až podezřele často zavírat v pracovně. Tvrdil, že má hodně práce, ale Lenka cítila, že lže. Využila jedné situace a vydala se do jeho království. V Milanově počítači našla materiál, který ji srazil na kolena. Dopouští se virtuální nevěry.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 11. 06. 2022 07:00

I když mě manžel nepodvádí fyzicky, ale virtuálně, mám s tím obrovský problém. Milan (50) to tak nevidí, nechápe, že mi to může vadit. Ať se snažím sebevíc, nedokážu se přes to přenést. Nechci se kvůli tomu rozvádět, ale ani mu to nedokážu odpustit.

Manžel se pořád zavíral v pracovně

Milana jsem si brala po čtyřleté známosti. Bylo to jak z lásky, tak z povinnosti, protože jsem byla těhotná. Tehdy jsem si myslela, že se věci dějí tak, jak mají. Měli jsme se rádi a nic nám nechybělo. Dítě do toho skvěle zapadlo. Naši si tehdy mysleli, že se bereme moc rychle. Já si to prosadila. Věřila jsem, že Milan je tím správným mužem.

Dnes už dospělá Týna (24) žije na vlastní triko. Zůstali jsme s Milanem sami. Bála jsem se, jestli to náš vztah ustojí, protože Milan na dceři hodně visel. Byla a stále je jeho milovanou holčičkou. První týdny a měsíce po jejím odstěhováním s ním nebyla řeč. Seděl nad fotkami z jejího dětství a se slzami v očích vzpomínal.

Po půl roce už to byl zase on. Usmíval se a byl plný elánu. Jako kdyby mu někdo vlil krev do žil. Bylo to v době, kdy spoustu večerů trávil u sebe v pracovně. Myslela jsem si, že chce být sám a uspořádat si myšlenky. Vnímala jsem, jak ho odchod dcery dostal. Jenže za změnou v jeho chování stálo něco zcela jiného.

Ukázalo se, že manžel mě virtuálně podvádí

Sotva přišel z práce, už zalézal do pracovny a zamykal se. Logicky jsem se začala ptát, co se děje. Tvrdil mi, že má hodně práce a potřebuje klid. Měla jsem vyslovený zákaz chodit za ním. I když jsem to chtěla respektovat, můj vnitřní hlas mi našeptával, že lže. Čekala jsem na moment, kdy z pracovny odejde a chtěla mu nahlédnout do počítače.

Když tu chybu udělal a nechal svou komnatu odemčenou, vběhla jsem dovnitř a zamkla za sebou. V jeho počítači jsem našla několik konverzací erotického charakteru. Jen těžko jsem tomu věřila. Zatímco on bouchal na dveře, abych okamžitě odemkla, já si pouštěla videa cizích nahých žen. Takového materiálu měl plný počítač.

„Otevři," hulákal. Jak jsi mohl? Copak ti nestačím?" mluvila jsem skrze zavřené dveře. Proč to děláš?" plakala jsem. Leni, o nic nejde. Já ty ženy ani neznám. Je to jen taková hra," chlácholil mě. Hra?" zopakovala jsem ironicky. Našla jsem i videa, kde se Milan obnažuje a posílá těm ženám na oplátku svá videa.

Nedokážu mu to odpustit

Je mi z toho špatně. Milan se mi snaží vysvětlovat, že to není nevěra. Já si to ale nemyslím. Svým způsobem mě podvádí. I když ne fyzicky. Jak by mu asi bylo, kdyby to samé našel u mě? Bral by to s klidem? Těžko. Omluvil se a nechal toho, ale já ta videa nemohu vymazat z hlavy. Způsobilo mi to blok.

Teď s ním nedokážu ani spát. Nevím, jak dlouho bude trvat, než mu zase začnu věřit. Vím, že v našem věku bych nad tím měla mávnout rukou, ale nějak mi to nejde. Cítím se podvedená a velmi osamělá.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články