Diana (42): Manžel se mi snažil opravit počítač. Viděl přitom něco, co neměl

Diana (42): Manžel se mi snažil opravit počítač. Viděl přitom něco, co neměl
Zdroj: Freepik

Diana se nechala unést a propadla chatování na internetu. Navíc začala mužům posílala fotky svého nahého těla. Myslela si, že tím nikomu neublíží. Když to náhodou zjistil její manžel, mohla se hanbou propadnout.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 19. 12. 2021 08:00

Každý máme svá malá tajemství. Ani já nejsem výjimkou. Už přes rok chatuju s mladšími muži na internetu. Dokonce jsem překročila pomyslnou hranici slušnosti. Některým z nich posílám fotografie svého nahého těla. Našla jsem v tom jistý druh zábavy.

Začala jsem chatovat s muži na internetu

Začalo to nevinně. Starší kolegyně v práci se zmínila, že si její dcera našla muže přes on-line seznamku. ,,Kdeže?“ divila jsem se. ,,Dneska už se to snad ani jinak nedělá,“ pokrčila rameny. Vrtalo mi to hlavou tak moc, až jsem jednoho večera usedla k počítači a podívala se na věc zblízka. Překvapilo mě, kolik chatovacích místností je k dispozici.

Některé nesly poněkud podivné názvy, ale nalákalo mě to. Vstoupila jsem do té se jménem Láska v pokročilém věku. Všichni tam byli stejně staří jako já nebo to alespoň tvrdili. Mě oslovil muž se srandovním nickem. Velmi rychle jsme si začali psát. Byl milý, nevtíravý a já s ním chatovala tři hodiny v kuse.

Pravidelně každý večer jsem usedala k PC. V jednu chvíli jsem si psala s pěti muži najednou. Některé z nich jsem poctila svými nahými fotografiemi. Číst chválu mi dělalo dobře. Se dvěma z nich jsem si vyměnila email a přitvrdila v posílání snímků. Když chtěli vidět moje nahé tělo, s klidem jsem se vyfotila a ještě u toho sexy našpulila pusu.

Nechala jsem zapnutý počítač na stole

Do mých všedních dní to přilákalo svěží vánek. Najednou jsem měla lepší náladu a měla se na co těšit. S Milošem jsme si psali od rána do večera. Jevil se mi jako spřízněná duše. Přiznal se, že mu není čtyřicet, ale dvacet pět. Když mi poslal svoje nahé tělo, projelo mnou vzrušení. ,,Tak já dokážu rozpálit o dvacet let mladšího chlapa,“ chválila jsem se.

Postupně jsme si začali psát, co bychom spolu rádi dělali. Jeho slova mě nejednou přivedla k orgasmu. Neměla jsem pocit, že dělám něco zakázaného nebo že snad manžela podvádím. Šlo o virtuální svět, nikoho jsem se ani nedotkla.

Jednou takhle večer se můj počítač rozhodl stávkovat. Polovina věcí mi nefungovala a já byla na prášky. ,,Jak si teď budu psát s Milošem?“ panikařila jsem. Nechala jsem počítač počítačem a šla si dát sprchu. Zatímco jsem byla v koupelně, přišel domů manžel. Jenže to jsem zjistila až ve chvíli, kdy jsem ho nalezla u svého notebooku. ,,Ahoj, co tu děláš?“ hnala jsem ho od stolu.

Manžel odhalil můj virtuální svět

,,Viděl jsem, že ti počítač hlásí nějaký error, tak jsem ti chtěl pomoct,“ odpověděl. ,,On se ale sám rozjel a funguje,“ pokrčil rameny a otočil se ke mně. ,,Kdo je Miloš? A proč by si rád hrál s tvojí mašličkou?“ vyrukoval na mě. Zrudla jsem až na zadku. Nemělo smysl zapírat. ,,Já ti to vysvětlím. O nic nejde,“ začala jsem koktat.

,,Kdybych to udělal já, už se rozvádíš. Našel jsem i ty nahé fotografie. Že se nestydíš. To si zasloužím? Je mi z tebe na nic. Na nic, slyšíš?“ třískl s noťasem. Já stála jen v ručníku jako opařená a čekala, co se bude dít. ,,Vidím, že jsi připravená na další fotografování. Tak tě nebudu rušit,“ bouchl dveřmi. Toho večera jsem už k PC neusedla. Mám teď jiný úkol. Přesvědčit manžela, že o nic nešlo a jsem mu věrná.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články