Dagmar (33): Poslala jsem manželovi intimní fotografie. Bohužel je viděl někdo jiný

Dagmar (33): Poslala jsem manželovi intimní fotografie. Bohužel je viděl někdo jiný
Zdroj: Freepik

Dáša s Radkem si rádi posílají lechtivé fotografie. Někdy v nich odhalí skutečně hodně. Udržují si tím zdravý sexuální život. Jenže nedávno Dáša poslala peprné fotky na manželův mobil v době, kdy ho měl v ruce někdo jiný.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 08. 11. 2021 16:00

S manželem si občas během dne posíláme lechtivé obrázky. Dá se tím skvěle zpestřit nudný pracovní den a člověk se pak na toho druhého těší. Jenže nedávno to dopadlo trochu jinak, než jsem čekala. I když jsem fotky poslala na správné číslo, viděl je někdo jiný.

S každou fotkou jsme zašli dál a dál

Když jsme spolu začínali, bydleli jsme od sebe docela daleko. Náš vztah tak první rok probíhal spíše na dálku. Odloučení jsme si krátili jak telefonickými hovory, tak zprávami. Po čase k tomu přibylo i posílání lechtivých fotografií. Radka dokázalo rozparádit i to, když mě viděl ve spodním prádle. Když mi jednou napsal zprávu, abych mu poslala fotografii své broskvičky, přišlo mi to jako skvělý erotický nápad.

Po nějaké době se to zvrtlo a šli jsme ještě dál. Radek mi posílal ztopořený penis a já odhodila zábrany úplně. Věci se trochu změnily, když jsme spolu začali bydlet. Už jsme se vídali denně a od zasílání fotografií jsme na nějaký čas upustili. Možná dobré dva roky jsme si nevyměnili ani jednu. Před časem, kdy Radek začal jezdit na služební cesty, jsme se k tomu vrátili.

Poslala jsem manželovi pořádně peprné fotky

Mělo to zase šťávu. Když jsem třeba seděla v práci a zničehonic mi přistála v telefonu fotografie, kde byl zvěčněný Radkův penis, klidně jsem šla na záchod, abych si to udělala. Večer jsem na něj skočila, jako bych se pět let nemilovala. Vážně! Taková věc, jako obyčejné fotografie, nám udržovala zdravý sexuální život.

Ovšem až donedávna. Já měla dva dny volna a Radek nějaké pojezdy. Neřekl mi, kam přesně míří. Já mu chtěla ten dlouhý den zpestřit. Oblékla jsem si sexy prádlo a pořídila několik snímků. Jak mě to samotnou rozpálilo, nafotila jsem něco i bez prádla. Na prst jsem si nastříkala šlehačku a se svůdným pohledem jsem se blýskla.

Fotky jasně říkaly, co chci a co potřebuji. Měla jsem z nich radost. Natěšená jsem je poslala Radkovi. Doufala jsem v nějakou sprosťáckou odpověď ve stylu: ,,Počkej, až přijdu domů. Vrhnu se na tebe a udělám ti to pořádně tvrdě.“ Jenže Radek, který většinou na takové fotografie reagoval hned, mlčel. Nepřišla žádná odpověď.

Přišla mi jiná odpověď, než bych čekala

Když konečně zapípal mobil, nadšeně jsem ho vzala do ruky. Jenže tam stálo něco, co jsem nečekala. ,,Dášo, že se nestydíš. Takový prasárny. Měla jsem tě za slušnou holku, ale teď? Je mi z tebe na zvracení. Ludmila.“ ,,Panebože! Ona to viděla tchyně! Co teď? Mám říct, že to nebylo pro manžela? Ne, to je blbost, to by zase řekla, že ho podvádím,“ panikařila jsem.

Nemohla jsem Radkovi ani zavolat, protože jeho mobil evidentně měla jeho máti, čemuž jsem také nerozuměla. Když večer konečně přijel, smál se na celé kolo. ,,Tys tomu dala,“ začal. ,,Já? Proč měla tvůj mobil máma?“ ježily se mi vlasy. ,,Já se u ní ráno narychlo stavil a zapomněl jsem ho na stole. Když to tam zběsile bzučelo, máma se holt podívala,“ vysvětlil, proč ty fotky viděla.

,,Co ti má co lézt do mobilu, sakra?“ bědovala jsem. ,,Ženská, no. Jste všechny stejný,“ pronesl a zdálo se, že se náramně baví. ,,Víš, jak teď před tvojí máti vypadám? Jako coura!“ zuřila jsem. ,,Jo, přesně tak tě označila. Dej tomu čas, ona na to zapomene,“ utěšoval mě. Od té doby jsme se my dvě neviděly a doufám, že to tak i zůstane.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články