Boris (27): Moje krásná holka mě pozvala k sobě. Myslel jsem, že mi zatajila dítě, ale bylo to ještě horší

Boris (27): Moje krásná holka mě pozvala k sobě. Myslel jsem, že mi zatajila dítě, ale bylo to ještě horší
Zdroj: Freepik

Boris sbalil tu největší kost široko daleko. Byl hrdý na to, že s ní tvoří pár. Nadšení ovšem trvalo jen do chvíle, než zjistil, že její byt je zařízený jako dětský pokoj.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 10. 05. 2021 08:00

Když jsem Kláru (25) sbalil, musel jsem se za to v duchu pochválit. Byla to baba, za kterou by jiní vraždili. Bujná prsa, úzký pas, krásné štíhlé dlouhé nohy. Plné rty a ty oči? Dokonalost sama. Jsem tak trochu na ženský, takže mi na vzhledu hodně záleží.

Nádherná holka s vadou na kráse

Chvíli si hrála na nedobytnou, což mě vzrušovalo ještě víc. Říkalo se o ní, že moudrosti moc nepobrala, ale mně to nepřišlo. Měla své názory, uměla se prosadit. Zvláštní byla její mluva. Ráda používala zdrobněliny. Když jsme řešili, co nás baví, došlo i na hudbu. Neznala skoro žádnou ze známých kapel. Zajímalo mě tedy, co poslouchá.

,,Já mám ráda takové ty staré pecky,“ to byla její odpověď. Nepátral jsem. Na tom náš vztah nestál. Velmi dlouho jsme se stýkali bez nějakých závazků. Já jsem se ale postupně zamiloval a myslím, že ona také. Na bydlení to ještě nebylo. Trávili jsme spolu každou volnou chvíli. Převážně někde venku nebo dokud vše nezavřeli, tak po barech či kinech.

Pak nás čekal první společný víkend u ní doma. Byl pro mě trochu šok, že místo obrazů a knížek měla po poličkách vystavené dětské hračky. Skoro jsem se bál zeptat, o co tady jde. První, co mě napadlo, bylo, že má dítě, které mi zatajila. Šla nám nalít víno a já se zatím s jejím svolením prošel po bytě. Narazil jsem na stojan, kde měla cédéčka.

Začala tancovat jako pětiletá

Našel jsem tam jen samé dětské písničky. Nic pro dospělé. Vrtalo mi to hlavou. Naprosto klidně jsem se zeptal: ,,Čí jsou ta cédéčka? Přišla ke mně blíž. ,,Myslíš tahle? No, moje. Nikdo jiný tu nebydlí,“ řekla a usmála se. ,,Nic pro dospělé nemáš? Ty to jako vážně posloucháš?“ pídil jsem se dál. ,,Jasně. Chceš něco pustit?“ zeptala se, ale na odpověď už nečekala.

Odběhla vedle do pokoje. Přišla oblečená celá v růžovém a začala tancovat jako pětiletá holka. Byla u toho tak šťastná, že jsem ji nechal být. Když písnička skončila, začal jsem se hlasitě smát. Možná se jí to dotklo, ale to byste to museli vidět. Holka v jejím věku a najednou taková proměna.

Navrhl jsem, abychom se večer podívali na nějaký film. Už jsem šel něco stahovat, když mě zarazila. ,,Počkej, já tu něco mám,“  pronesla a začala hledat nějaké DVD. Nestihl jsem si všimnout, co pustila. ,,Co to bude?“ zeptal jsem se. ,,Nech se překvapit,“ prohlásila a natěšená usedla do křesla. Po pár minutách se rozjel dětský film Hledá se Nemo.

Přiznala, že se cítí jako dítě

,,Na to chceš vážně koukat?“ zeptal jsem se nevěřícně a šel jsem se podívat, co tam ještě má. Hrabal jsem se v tom jako šakal, ale všechno byly jen dětské filmy. Udiveně jsem se na ni podíval. ,,Nic jiného fakt nemáš? Já se nechci koukat na pohádky,“ řekl jsem podrážděně. ,,Co ti na tom vadí? Já nemám žádné filmy pro dospělé. Koukám se jen na pohádky,“ řekla uraženě.

,,To mi chceš jako říct, že posloucháš jen dětské písničky a koukáš se jen na filmy pro děti? To jako vážně? Vždyť jsi dospělá!“ divil jsem se. ,,Možná tak vypadám, ale uvnitř jsem ještě dítě,“ odvětila. To by vysvětlovalo to její občasné šišlání a zdrobněliny. Dal jsem tomu ještě šanci. Bohužel, její intelekt je vážně nízký. Ještě jsem se s ní párkrát pomiloval, a pak jsme se rozloučili.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články