Horoskop nevěry: Které znamení si ji nikdy neodpustí a komu je z duše odporná?

Horoskop nevěry: Které znamení si ji nikdy neodpustí a komu je z duše odporná?
Zdroj: Pixabay/koláž Lifee.cz

Nevěra je nedílnou součástí života, ať se nám to líbí nebo ne. Každý z nás se s ní v životě setká a někdo ji ustojí se ctí, jinému zlomí srdce. Které znamení nevěru odpustí a u koho definitivně skončíte?

Jana Jánská
Jana Jánská 15. 07. 2020 07:00

BERAN (21. 3. – 20. 4.)

Berani nejsou na jednu lásku rozhodně stavěni, milují obdiv druhého pohlaví a ve flirtování si doslova libují. Žijí převážně v noci a partnera nemají déle než pár týdnů. Jejich vztahy skončí právě tím, že jsou většinou nevěrní.

BÝK (21. 4. – 21. 5)

Býci milují dobrodružství a adrenalin, proto jim nevěra nedělá problém. Dokonce se při ní baví. Dlouhodobý stereotypní vztah je nudí, a proto vymýšlí, jak se povyrazit. Sedět doma na zadku je prostě nebaví.

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci jsou škodolibí a baví je trápit druhé. Když jim ublížíte, ublíží vám dvakrát tolik. Pak právě přichází na řadu nevěra. Mají složitou povahu a je těžké s nimi vyjít.

RAK (22. 6. – 22. 27.)

Raci nevěru neuznávají, rodina je pro ně vším. Když se zamilují, je to se vším všudy a navždy. Jejich věrností si můžete být jisti opravdu v každé situaci.

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Lvi mají lovení prostě v krvi. Jdou si za svou kořistí a je jim jedno, jestli doma už nějakou mají. Jejich názor na nevěru je neřešit a užívat si, tím se celý život řídí.

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Panny jsou stálé a věrné. Pokud chcete najít partnera pro život, rozhodněte se pro Pannu. Miluje celým srdcem a nevěra je pro ni zakázané slovo. Nikdy by ji také ale na oplátku neodpustila!

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Váhy většinou vypadají, že neumí do pěti počítat, ale zdání klame. Jsou to pěkní proutníci, kteří nenechají žádnou sukni na pokoji. Letní hříšné noci jsou jejich.

ŠTÍR (24. 10. – 22.11.)

Štíři jsou samotáři a ve vztahu by nevydrželi. Raději se protloukají životem sólo a občas si někoho přivedou na jednu noc, o nevěře se tak v jejich případě nedá mluvit.

STŘELEC (23. 11. – 21.12.)

Střelci mají spoustu přátel s benefity a sex s nimi neberou jako nevěru stávajícího partnera. Mají to pěkně vymyšlené a vyhovuje jim to, jsou totiž dosti náruživí a málokdo jim stačí.

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi mají většinou jednoho stabilního milence, se kterým udržují dlouhodobý vztah a nikdo další je nezajímá. Smutné ale je, že jsou do obou vztahů zainteresování citově a mají tak v hlavě pořádný zmatek.

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Vodnář je mistr lží a klamů, oblbne vás tak, že nevíte, kde máte hlavu. Nakonec vždycky skončíte ve Vodnářově posteli a nemá cenu se ani bránit. Užijete si to!

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Ryby si více zakládají na souznění než sexu, tudíž nemají potřebu partnera podvádět. Vlastně jim vyhovuje, když je neobtěžuje něčím tak zbytečným jako je sex.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články