Hup do cizí postele! Netradiční horoskop o tom, jak to mají jednotlivá znamení s nevěrou

Hup do cizí postele! Netradiční horoskop o tom, jak to mají jednotlivá znamení s nevěrou
Zdroj: Freepik

Bojíte se, že vás drahá polovička podvádí, ale nemáte pro to důkazy? Podívejte se do horoskopu, jestli to tam máte napsané! Jak si jednotlivá znamení zvěrokruhu při podvádění počínají a kdo nevěru umí odpustit?

Jana Matušková
Jana Matušková 23. 03. 2023 06:00

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Beran nevěru nenávidí. Neodpustil by ji sobě ani svému protějšku. Miluje ale flirtování a pocit, že je obdivován. Proto je často vyhledávaným společníkem. Nikam dál to ale zpravidla nedojde.

Býk (21. 4. – 21. 5)

Když není Býk milovaný, je nešťastný. Touží po citech, lásce a dotycích. Obvykle nepodvádí a vyžaduje to i od partnera. Vždy začíná nový vztah až po ukončení druhého. Pokud ale na nevěru přijde, oplácí stejnou mincí.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci se nevěře nebrání, nejde jim ale primárně o sex, ale o duševní souznění. Toto znamení si totiž často myslí, že našlo spřízněnou duši. Mnohdy tomu tak sice není, to ale Blíženec často zjistí až pozdě.

Rak (22. 6. – 22. 27.)

Rak neumí v nevěrách chodit. Zpravidla neprovozuje jednorázový sex, ten je pro něj nedůstojný. Rak k milování potřebuje lásku, něhu a souznění. Když toto znamení zvěrokruhu někoho miluje, tak se vším všudy. Pokud ho ale partner zklame a podvede, umí se pořádně mstít.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Toto ohnivé znamení miluje vzrušení, lov a zábavu stejně jako jeho zvířecí představitel. Kdekoliv se mihne něco k mání, Lev už větří a tasí drápky. Málokdo odolá jeho šarmu a oběti často končí v jeho posteli. O další rande si už ale nezavolá.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panna vás sice nepodvede fyzicky, ale zamilovaná je často. Lidé tohoto znamení zvěrokruhu často pociťují souznění s více lidmi najednou a mají pak zmatek v tom, koho si vybrat. Sex pro ně nic speciálního neznamená, nejsou jeho otroky, proto také obvykle nepodvádí.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Pokud se do vás Váha zakouká na první pohled, máte ji jistou a nebude vás podvádět. Pokud ji však budete nahánět, až ji uženete a nebudete pro ni dost dobří, počítejte s tím, že nevěra na sebe nenechá dlouho čekat.

Štír (24. 10. – 22.11.)

Jestli si někdo nedokáže odepřít nevěru za každé situace, i kdyby byla seberiskantnější, je to Štír. Miluje divoký sex plný adrenalinu, akce a tvrdosti. Zpravidla do intimního života nemotá city. Klidně má doma partnera, kterého miluje, a za rohem dalších pět, které pravidelně navštěvuje.

Střelec (23. 11. – 21.12.)

Střelec nemusí být nevěrný, protože většinou není ani zadaný. Dostat lidi tohoto znamení zvěrokruhu do vztahu chce intriky, pevnou vůli, trpělivost a kus odvahy. Pokud si opravdu nemyslíte, že bez něj nemůžete žít, nesnažte se Střelce předělávat.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Pokud je Kozorohovi ublíženo, potřebuje si spravit pošramocené sebevědomí. Často to dělá právě pomocí sexu. Dokáže si tak, že stojí za hřích a současný partner se může jít zahrabat. Kozoroh vždy potřebuje být obdivovaný a partner o něm musí mluvit v superlativech.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Pokud toužíte po romantice, svíčkách a velkých gestech, od Vodnáře je nečekejte. Je totiž většinou citově plochý, nemá rád závazky a nějaká ta nevěra u něj není na překážku. Když už se do někoho Vodnář zamiluje, dopřává mu volnost. To samé očekává i od něj.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby jsou věrné, uvědomělé, klidné a rozumné, dokud nepřijde období středního věku. Chytají druhou mízu a chtějí ukázat, že ještě nejsou za zenitem. Střídají partnery o sto šest, až to často působí trapně.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články