Horoskop věrnosti: Podívejte se, jak to mají jednotlivá znamení zvěrokruhu se zálety!

Žena, nevěra
Zdroj: Unsplash
BERAN (21. 3. - 20. 4.): Berani jsou hodně upřímní a nevěru považují za zradu!BÝK (21. 4. - 21. 5.): Pro Býky je velice důležitá stabilita a nechtějí svůj vztah ohrozit kvůli nějakému úletu!BLÍŽENCI (22. 5. - 21. 6.): Blíženci mohou ten správný protějšek hledat dlouho, do té doby není nic vyloučeno!RAK (22. 6. - 22. 7.): Pro Raky je láska a rodina na prvním místě, proto patří mezi věrná znamení!+ 8 fotek+ 9 fotek

Nevěra - strašák v téměř každém vztahu. Někdo je věrný už z principu, jiný "ulítne", když mu není věnována dostatečná péče. A další si s věrností hlavu vůbec neláme! Podívejte se na charakteristiku jednou větou, jak to mají se zálety jednotlivá znamení zvěrokruhu.

Jana Jánská
Jana Jánská 16. 01. 2023 05:39

Před oltářem si slibují věrnost až za hrob, realita však už tak růžová nebývá. Podle průzkumů bylo partnerovi či partnerce alespoň jednou nevěrných téměř 42 procent Češek a Čechů.

Na cizoložství jsme se podívali i optikou astrologie. Co říká? Tak třeba to, že Berani považují nevěru za zradu, Býci nechtějí vztah ohrozit kvůli pobavení a pro Raky je láska na prvním místě.

Podívejte se ale do galerie na všechna znamení zvěrokruhu. Najdete tam charakteristiku věrnosti jednou větou.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články