Dámy, vyberte si toho nejlepšího milence pro rok 2023 podle horoskopu

Dámy, vyberte si toho nejlepšího milence pro rok 2023 podle horoskopu
Zdroj: Freepik
VODNÁŘ (21. 1. - 20. 2.): Vodnáři nejsou přílišnými nadšenci sexu a s partnery si raději povídají, nebo se chovají jako kamarádi. Sex je pro ně spíše nutností, příliš si ho neužívají.RYBY (21. 2. - 20. 3.): Ryby prožívají největší slast při poloze vestoje a zezadu. Cítí při tom naprostou intimitu, a zároveň mají prostor pro sebe. Tím, že vám partner nekouká do obličeje, se dokážete perfektně uvolnit a sex si užít.BERAN (21. 3. - 20. 4.): Beranům je jedno, v jaké poloze mají sex, ale nejvíce je rozhicují tvrdší praktiky, pro mnohé až zvláštní.BÝK (21. 4. - 21. 5.): Býci to mají rádi na židli. Nasednout na partnera na židli nadchne nejen vás, ale i vašeho partnera. Počáteční ostych, vystřídá neuvěřitelná­ slast.+ 8 fotek+ 9 fotek

Hledáte-li v roce 2023 pořádného chlapa? Zbystřete! Podle astrologů stačí pořádně si ho proklepnout podle jeho horoskopu. Tak pojďme na to!

Jana Jánská
Jana Jánská 01. 01. 2023 06:00

Stále se vám nedaří najít toho pravého muže, který by vám vyhovoval po všech stránkách? Narazíte po krátké či delší době na problém, který prostě nemůžete překousnout a z rádoby ideálního vztahu zbydou jen oči pro pláč a zlomené srdce? Nezoufejte a věřte vyšší moci. Najděte si v tomto roce toho NEJ milence, kterého vám budou všichni závidět. Jak na to? Důkladně si ho proklepněte podle data narození!

Ať se nám to totiž líbí nebo ne, datum narození a tedy sluneční znamení nás ovlivňuje více, než si myslíme. Pod vlivem daného znamení máme určité rysy, charakteristiky, vlastnosti, které jen stěží odpářeme. A přesně na to je právě potřeba vsadit při hledání toho nejúžasnějšího milence pod sluncem. Projděte si jednotlivá znamení zvěrokruhu a vyberte si toho, který nejlépe odpovídá vašim požadavkům.

Beran (21. 3. – 20. 4.): Bojovník s nekonečnou energií

Hledáte-li muže, ze kterého čiší energie a je plný vášně, je Beran tím pravým. Nepočítejte ale s něžnými slůvky a ostýchavými doteky. Jakmile přeskočí jiskra, neexistují pro Berana žádné překážky. Jde okamžitě na věc, a to s maximální vášní. Sex si s ním užijete i několikrát za noc a rozhodně se nebudete nudit.

Dejte si ale pozor na jeho prudkou povahu – rozvášněný oheň dokáže rychle vystřídat ledové srdce. Toužíte-li tedy po pravé lásce, romantice a bezpečí, Berana raději neberte. Pokud by se do vás ale opravdu zamiloval, dokáže být věrný – pokud nebude mít pocit, že ho v čemkoliv omezujete. V galerii čtěte, jaká je vaše oblíbená poloha podle horoskopu.

Býk (21. 4. – 21. 5.): Dokonalý požitkář

Jakmile potkáte muže, který si rád užívá života ve všech směrech, miluje všechno kvalitní a je typickým materialistou, pak je to jasné – je to Býk. Oproti Beranovi si s vámi pěkně pohraje a předehra tak bude opravdu dlouhá – je to přeci požitkář. Bude si vás rozmazlovat, hýčkat a s chutí zbaští nějakou dobrotu přímo z vašeho těla. I když si sex s ním budete opravdu užívat, po delší době vás může začít nudit určitý stereotyp.

Muže Býka se nikdy nesnažte pochopit – jen tak někomu se neotevře a trvá mu hodně dlouho, než se rozhodne. Pokud se ale rozhodne pro vás a vy ho ujistíte o vaší lásce, budete pro něj princeznou, kterou si bude rozmazlovat. V galerii čtěte, jaká je vaše oblíbená poloha podle horoskopu.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.): Muži se šikovnými prsty

Nečekejte sex na jednu noc. Než se s vámi Blíženec zachumlá do postele, bude to nějakou dobu trvat. Prvně vás bude chtít poznat. A nedojde-li k souznění duší, nebude ani sex. Pokud ale v posteli skončíte, připravte se na lehce perverzní milování spojené s maskovanou nervozitou. Šikovnými prsty vás ale rychle dostane do varu.

Počítat ale musíte s tím, že Blíženec je volnomyšlenkář a neumí být sám – potřebuje kolem sebe neustále plno lidí a obzvláště se těší ženské pozornosti. Jste-li žárlivka, pak od něj dejte ruce pryč. V galerii čtěte, jaká je vaše oblíbená poloha podle horoskopu.

Rak (22. 6. – 22. 7.): Pragmatik otevřený sexu

V osobě Raka potkáte romantického, ale uzavřeného muže, u něhož o všem rozhoduje nálada. Není-li naladěn na sex, tak sex prostě nebude. Je to konzervativec s pragmatickým myšlením a mnohdy se s vámi bude milovat jen proto, aby zplodil děti.

Ideálním partnerem pro vás bude tehdy, jste-li maximálně pořádná a ve všem máte řád. Jakmile zavládne byť sebemenší chaos, propadá Rak nesnesitelným stavům. V galerii čtěte, jaká je vaše oblíbená poloha podle horoskopu.

Lev (23. 7. – 22. 8.): Nejen král zvířat, ale i sexu

Galantní nápadník, kterého když zaujmete, snese vám modré z nebe – přesně takový je Lev. Obdivujte ho a bude vás nosit na rukách. V posteli vás bude hýčkat, dá si tu práci, aby vám poskytl ten nejlepší sexuální zážitek. A ráno se vám ještě odmění snídaní do postele. Pozor ale na jeho extrémní žárlivost – buď budete tělem i duší jen jeho, nebo je zle. V galerii čtěte, jaká je vaše oblíbená poloha podle horoskopu.

Panna (23. 8. – 22. 9.): Muži ledoví i vášniví

Počítejte s tím, že na veřejnosti mezi lidmi vám muž Panna nikdy city neprojeví. Nevezme vás za ruku ani vás nepolíbí. Pokud s ním ale vyrazíte do přírody, stane se z cudného muže nečekaný vášnivec. Vyhledává kvalitu, ne kvantitu. Nesmíte na něj tlačit, jinak ho vystrašíte a vezme do zaječích. Stejně tak se vám nevyplatí lež ani kritika – pak velmi rád zakotví u nějaké jiné. V galerii čtěte, jaká je vaše oblíbená poloha podle horoskopu. 

Váhy (23. 9. – 23. 10.): Muži s argumentem na vše

Ne nadarmo je tento muž narozený ve znamení Vah. Neustále totiž váhá, zvažuje, přemýšlí, hodnotí. Bude tedy nějakou dobu trvat, než se rozhodne, zda s vámi být či nikoliv. Milovat se s vámi bude jen v absolutním soukromí a na příjemném místě.

Budete-li mít pochybnosti, dostanete celou várku argumentů, a to ve všech oblastech života. Nesnesete-li, aby vám někdo mluvil do života, pak se Vahám raději vyhněte. Pokud ale dostanete tohoto muže do rovnováhy, dá se s ním užívat hezký životV galerii čtěte, jaká je vaše oblíbená poloha podle horoskopu.

Štír (24. 10. – 22. 11.): Vášnivec ve všech směrech

Muž ve znamení Štíra vás zahrne vášní ve všech oblastech života. Sex s ním bude divoký, zasype vás žhavými polibky a užijete si s ním fascinující milování. Pozor ale na jeho vášeň, bude vám věrný jen tehdy, když bude spokojený a zamilovaný. Nesmíte potlačovat jeho volnost a svobodu, odvděčí se vám tím, že se nenechá zlákat jiným pokušením. V galerii čtěte, jaká je vaše oblíbená poloha podle horoskopu.

Střelec (23. 11. – 21. 12.): Idealista s dobrodružnou povahou

Potkali jste Střelce a během chvíle už vám jde hlava kolem. Je maximálně optimistický, idealisticky natěšený a má kolem sebe neustále davy lidí. Rád poznává svět, a to i v oblasti sexu. Ten mu není cizí s nikým a nemá potřebu se vázat. Erotika pro něj představuje sport, žádné předehry, jde se rovnou na věc. Budete-li ho uchvacovat neustálými změnami vizáže i míst pro sex a zvládnete-li zkrotit jeho nespoutanou vášeň, pak si ho udržíte. V galerii čtěte, jaká je vaše oblíbená poloha podle horoskopu.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.): Samotář s vnitřní sopkou

Jestliže si právě povídáte s mužem, jehož povaze absolutně nerozumíte, jelikož má kolem sebe vysokou hradbu, ostýchá se, ale přesto je velmi příjemný, pak vedle sebe máte s velkou pravděpodobností Kozoroha. Je přátelský, ale jeho city zůstávají hluboko uvnitř. I když mu uvnitř těla soptí sopka, projevit se mu moc nejde. Jeho povahu nikdy nezměníte a bláznivin se od něj nedočkáte. Sex často odmítá, nečekejte žádné předehry ani romantiku. V galerii čtěte, jaká je vaše oblíbená poloha podle horoskopu.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.). Muž žijící ve virtuálním světě

Jakmile u Vodnáře prolomíte ledy, čeká vás i osobní milování plné překvapení. Počítat však musíte s tím, že Vodnář má rád všechny, a tak nikdy nebudete jediná. Pokud s vámi nestane před oltářem, budete vždy jen experiment jeho hrátek. V galerii čtěte, jaká je vaše oblíbená poloha podle horoskopu.

Ryby (21. 2. – 20. 3.): Romantici žijící pro rodinu

Muž–Ryba rozhodně není záležitostí na jednu noc. Je to romantik, který touží po rodině a potřebuje cítit lásku a pohodu. Pokud bude vztah fungovat tak, jak má, udělá pro vás vše. Musíte se však připravit na jeho velkou citlivost. V galerii čtěte, jaká je vaše oblíbená poloha podle horoskopu.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články