Přichází období Štíra: Přinese pracovní nabídky i finanční hojnost, ale pozor na žárlivost

ŠTÍR (24. 10. - 22. 11.):
Zdroj: Pixabay

Podle zvěrokruhu začíná období Štíra 24. října, astrologicky však do něj Slunce vstoupilo už v neděli 23. října 2022 ve 12:36. Přináší naprosto unikátní energii k dosažení cílů, Štír je totiž narozdíl od věčně dumajících Vah rozhodný a poslouchá svou intuici, kterou má silně vyvinutou. V tomto období tak přijdou na přetřes finance, vztahy i pracovní místa. Na co se můžete těšit?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 24. 10. 2022 06:00

Přichází to, na co už dlouho všichni čekáme - tolik příležitostí ke změně, že nebudeme vědět, co dřív. Právě v těchto chvílích totiž přebírá vládu Štír, který odežene nerozhodné Váhy a vnese jasno do pracovních, milostných i finančních vztahů. Zrozenci tohoto znamení se s ničím nepářou a mají schopnost rychlého úsudku. Jejich vnitřní hlas je silný a oni vědí, že ho mají poslouchat.

Začneme hledat balanc a řešit bydlení

V tomto období nás čeká velké finanční prozření. Některým by se dokonce mohlo podařit vyhrát velký obnos, změnit práci nebo splatit dluhy, které je dlouho trápily. Konečně začneme peníze investovat správným směrem, a nebudeme rozhazovat za zbytečnosti. To bylo jednou z příčin, proč nám teď peníze chybí - hromadění věcí a ignorace minimalismu.

Nepůjde ale jen o menší věci, které doma máme, nýbrž o změnu bydlení, touhu po vlastním prostoru, který si uděláte podle sebe. Po novém automobilu, abyste mohli brát děti na výlety nebo se jen dostali tam, kam potřebujete. O balanc mezi množstvím práce a vydělanými penězi. Štír přinese myšlenku, že žádná koruna nestojí za ztracený čas s rodinou nebo odmítání přátel. Přesto bude tento čas obdobím hojnosti, růstu příjmů a spokojenosti.

Hranice v milostných vztazích se ukážou jako nefunkční

Pevně nastavené hranice v milostných vztazích se ukážou jako nefunkční. Bude tak třeba hledat nové. Ty, které budou fungovat pro vás oba. Nakonec zjistíte, že jste váš vztah oba vnímali tak trochu jinak. Co vadí vám, považuje váš partner za funkční, a naopak. Pomůže otevřená rozmluva o tom, co vás momentálně trápí. Nebojte se ukázat, že skutečně víte, co chcete a jste schopni si o to říct.

Posílí se také sexuální energie, s tím se ale pojí rostoucí žárlivost. Na její intenzitě poznáte, jak máte nastavenou důvěru a zda mezi vámi funguje. Nemusíte žárlit na každého, kdo se vedle vašeho protějšku objeví. Domněnky jsou největším zabijákem vztahu. Vyvarujte se narušení soukromí, zkoumání partnerova telefonu nebo počítače. Mohli byste najít něco, co pochopíte zcela odlišně a budete zbytek roku ztrápení. Pokud chcete něco vědět, ptejte se. To je vaše hlavní mantra na štíří období.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články