Novoluní ve znamení Štíra: Odpoutá závislé, upozorní na minulost a přinese odvahu

Novoluní ve znamení Štíra: Odpoutá závislé, upozorní na minulost a přinese odvahu
Zdroj: Pexels

Novoluní je tradičně novým začátkem pro všechny, kteří se nebojí využít jeho sílu. Tentokrát však přichází jeho síla ve Štíru, což sice znamená velmi zajímavou startovní pozici, na druhé straně to však přináší žárlivost a soupeření. Co čeká právě vás a jak novoluní zasáhne do našich životů?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 22. 10. 2022 06:00

Novoluní ve znamení Štíra připadne tento měsíc na úterý 25. října 2022 přesně na 12.48. Pro ty, kteří doteď riskovali, žili na hraně a báli se jakéhokoliv rozhodnutí, nastává čas ke změně.

Bezpečná životní zóna při novoluní padne

Luna bude hovořit především k těm, kteří si myslí, že jejich život až příliš chvátá a oni sami ho nežijí správně. Není důvod se obávat, že se něco neděje pro vaše dobro. I ty zlé momenty a chvíle vyčerpání vás nakonec formují. Už dlouho se chystáte udělat velký životní krok, víte přesně, co potřebujete - a stále se nic neděje.

To, co vás drží zpátky, je strach ze selhání. Pravděpodobně jste už mockrát zažili, že něco nevyšlo a život vám pěkně naložil. Bojíte se riskovat znovu a uvrhnout sami sebe do nejistoty. Pravdou je, že v "bezpečné životní zóně" vás velké věci nečekají. Nemáte šanci zažít to, co vídáte na sociálních sítích, ve filmech nebo ve vašem okolí a tolik vás to fascinuje.

Na povrch vyplují staré křivdy

Říjnové novoluní ve Štíru ukáže na nefunkční vztahy a dá jednotlivcům pořádnou dávku odvahy postarat se o to, aby neztroskotali. Naopak udělá všechno k jejich uzdravení. Ovlivní zejména pohlavní orgány, konečník, močovou trubici a prostatu. Na pozoru by se měly mít ty ženy, jež opakovaně trpí na záněty močového měchýře. Raději zastrčte tričko do kalhot a vezměte si teplé ponožky!

Kromě možných zdravotních komplikací upozorní Luna také na staré křivdy, které znovu vyplují na povrch. Nikoliv však proto, aby dále škodily. Připomenou těm, které stále bolí, jak se od oné nešťastné události posunuli a co teď světu dávají najevo. Posílí se také potřeba samoty a chvil strávených po svém. Štír je vášnivé znamení, proto ani o erotické hrátky nebude nouze. Nese s sebou však něco, na co byste si měli při říjnovém novoluní dávat obzvlášť pozor - žárlivost.

Další horoskopy ➔

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články