Velký horoskop kariéry a peněz na říjen: Panny čeká nová pracovní příležitost, Štíři se konečně naučí šetřit

Velký horoskop kariéry a peněz na říjen: Panny čeká nová pracovní příležitost, Štíři se konečně naučí šetřit
Zdroj: Freepik

Podívejte se, co si pro vás hvězdy připravily na říjen na poli financí! Bude toho spoustu, co budete muset vyřešit a nepřehlížet. Zvládnete svůj život posunout tím směrem, který vám do života přinese radost a do duše mír?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 29. 09. 2022 06:00

Pochmurný, a nepochybně také barevný podzim nás přeci jen o trochu více pozdrží doma nebo v práci. Máme tak šanci vybudovat něco, o čem už dlouho sníme. Co čeká právě vaše znamení zvěrokruhu?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Nenechte se v říjnu rozhodit většími výdaji, bez obav si na ně vyděláte znovu. Dařit se bude zejména těm, kteří dělají na volné noze a momentálně shánějí nové zakázky, případně začínajícím podnikatelům.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

V práci se objeví nový kolega, který vás bude neskutečně vytáčet. Rozhodne se totiž, že vše udělá po svém a zavede nové pořádky. Odpor ke změnám nepocítíte sami, najdou se další, kteří se postaví za zavedený řád.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Vytvořili jste si kolem sebe tým lidí, se kterými vám to perfektně funguje, a máte tak dostatek času na rodinu. Dejte si pozor, jak budete tento měsíc se svými kolegy jednat. Občas máte sklony k nadřazenosti.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Hojnost vás nemine! Obavy, že něco nezvládnete a peněz bude nedostatek, se rozplynou. Už teď víte, že k vám přichází perfektní pracovní příležitost, o které jste celou dobu snili. Jen už se konečně přestaňte bát!

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Nemusíte snášet podrazy, které se teď u vás v práci dějí. Ačkoliv si myslíte, že se nemáte kam pohnout a není cesty ven, je to pořád jenom práce. Váš vnitřní klid by měl být přednější, můžete jít jinam.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Buďte vděční za to, co se teď kolem vás děje. Dá vám to obrovskou školu, kterou jste potřebovali, ačkoliv si to nechcete přiznat. Pro příště se naučíte s penězi lépe pracovat. Není to nic, co byste nemohli změnit.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Přivydělat si můžete i způsoby, nad kterými teď nepřemýšlíte. Zkuste například podzimní očistu šatníku. Vyřazené kousky můžete prodat a získat z nich pár korun. V práci byste si ale o přidání konečně měli říct.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Někdo z přátel by vám v říjnu mohl nabídnout novou kariérní příležitost, která se vám ze začátku nebude pozdávat, bude znít totiž trochu riskantně. Pokud ale překonáte předsudky a naučíte se mít nadhled, bude to pro vás velmi lákavé.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Nechte spát minulost, z té už pro vás nic nekouká. Právě teď totiž balancujete na hraně, což by vás mohlo přijít hodně draho. Neriskujte ušetřené peníze, a hlavně nepůjčujte někomu, o kom víte, že to nikdy nevrátí.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Šetřete své peníze. Momentálně vyděláváte dost na to, abyste si, byť minimální částku, odložili bokem. Nemusí jít přeci hned o tisíce, stačí, když dáte stranou stokorunu. Každá se počítá.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Někdy se musíte zkrátka rozhodnout mezi volbami, které nejsou výrazně lepší nebo horší. Zkrátka jen nejsou možné obě. Taková situace vás čeká právě v říjnu, kdy se pracovní záležitosti kolem vás dají do pohybu.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Pokud už dlouho toužíte po změně práce, právě teď by mělo přijít něco úžasného. Paradoxně vám k tomu dopomůže někdo, kdo se vám zpočátku vůbec nezdál jako přítel. Někdy si to ten život prostě napíše sám.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články