Horoskop kariérního štěstí na jaro 2023: Blíženci zazáří, Panny by měly být neviditelné

Horoskop kariérního štěstí na jaro 2023: Blíženci zazáří, Panny by měly být neviditelné
Zdroj: Freepik

Jaro 2023 je tady a s ním i velký horoskop kariérního štěstí pro toto roční období. Pro která znamení zvěrokruhu nebude jaro po pracovní stránce zrovna příznivé a kdo by si naopak měl říct o povýšení?

Jana Matušková
Jana Matušková 22. 03. 2023 06:00

Beran (21. 3. – 20. 4.)

První jarní měsíc roku 2023 nebude pro Berany zrovna ideální, rozhodně by se neměli pouštět do konfrontací se šéfem a vlastně ani s drahou polovičkou doma. Lidé narození v tomto znamení zvěrokruhu mohou být krajně nepříjemní a přesvědčení o své pravdě, neměli by se proto raději pouštět s nikým do křížku. Od dubna začne být situace lepší a opět se z nich po všech stránkách stanou zábavní společníci.

Býk (21. 4. – 21. 5)

Tvrdohlavý Býk bude v tomto období na pracovišti jako vyměněný. Nechá si poradit, vše bude chtít vysvětlit a několikrát se přistihne, že si uvědomí, že i jiní lidé mají dobré nápady a ocení je. Jakoukoliv zprávu, a to i tu negativní, vezme lépe než v minulosti.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci na pracovišti zazáří. Máte nějaký projekt, kdy čekáte na pravou příležitost ho představit? Chcete už dlouho přidat a nemáte odvahu si o to říct? Na jaře 2023 budou vaše činy mluvit za vás, proto máte velkou šanci přesvědčit nadřízené ke všemu, co jste už dlouho odkládali. Budete prostě na vrcholu a rozhodně máte na výhru.

Rak (22. 6. – 22. 27.)

Nuda, šeď, klasika, takhle to bude na jaře 2023 u Raků. Opět žádná změna. Někdy je ale lepší, když se nic neděje, to nám věřte. Pokud však po nějakém zásadním rozhodnutí nebo rozhovoru toužíte, nechte to na konec jarního ročního období. Pokud byste totiž vše uspěchali, mohlo by se to obrátit proti vám.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Jděte si za svým! Chtěli jste už dlouho dát výpověď a báli jste se? Toužíte po lepším ohodnocení, ale podceňujete se? Pak s tím okamžitě skončete a zajděte za nadřízenými s pádnými argumenty, proč zrovna vy jste ta pravá osoba pro tuto práci za adekvátní mzdu. Hvězdy hrají pro vás a zdá se, že byste měli mít úspěch.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Jestli máte v práci namále, jaro 2023 by pro vás mohla být konečná. Snažte se nevyčnívat, dělejte práci co nejlépe a nejtišeji, buďte neviditelní. Snad se na vás zapomene, nebo se do hledáčku dostane nějaký jiný kolega. První jarní měsíc pro vás není tím nejlepším časem na nic, tak se zkrátka držte vzadu.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Z hlediska financí by se vám na jaře 2023 mělo dařit a pokud chcete investovat, mohlo by to konečně i vyjít. Zvažujte ale dobře všechna pro a proti, a pokud si nebudete úplně jisti, neriskujte. Nemuseli byste stres ustát psychicky, což vám za peníze nestojí. Kupte si raději něco hezkého na sebe, potěšte kolegu z práce drobným dárečkem nebo prostě jen vyrazte do lesa za čerstvým vzduchem.

Štír (24. 10. – 22.11.)

Vezměte si dovolenou a jeďte někam daleko, ale utečte už z pracovního stereotypu, který vás ničí. Je na vás hodně znát, jak potřebujete přírodu, čerstvý vzduch a rozlet. Není divu, v posledních měsících jste v práci dostali pořádně zabrat. Pokud to tedy jde, vypněte a užívejte si klidu a pohody venku.

Střelec (23. 11. – 21.12.)

Někdy je lepší méně než více, proto zvažte, jestli to se svými požadavky trochu nepřeháníte. Opravdu se cítíte na tolik, kolik chcete svému šéfovi prezentovat? Máte pro zvýšení platu pádné argumenty? Pokud máte nějaké takové jednání v blízké době v plánu, dobře se připravte, mohli byste totiž být za hlupáka.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Jaro je u vás ve znamení dobrých skutků. Řekněte si, že každý den uděláte alespoň jeden. Ať už pomůžete babičce přes přechod nebo uvaříte kolegovi v práci kafe, všechno se počítá. Dnešní doba není snadná pro nikoho z nás, proto bychom si měli pomáhat a i takové drobnosti mohou vykouzlit upřímný úsměv. Poté všechny pracovní potíže, se kterými se potýkáte, uvidíte hned v jiném světle.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři letošním jarem proplují, jako by ani nebylo. Nebudou nic řešit, prožívat a nic nenadálého se z pracovního hlediska v jejich životech nestane. Kdyby toto období v jejich životech vůbec nebylo, nic by se nestalo. Jak se ale říká, před bouřkou je největší tma.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby nenávidí autority, proto se často nenechávají zaměstnat, ale fungují jako živnostníci. Pokud je to i váš případ, na jaře 2023 byste měli pečlivě rozvažovat finance, protože vás může potkat nenadává finanční krize. Pokud mezi živnostníky nepatříte, neberte si zbytečné půjčky. Při pečlivém plánování udržíte rodinný rozpočet i bez podobných závazků.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články