Stres podle horoskopu: Tvrdá fakta o všech znameních zvěrokruhu!

Stres podle horoskopu: Tvrdá fakta o všech znameních zvěrokruhu!
Zdroj: Freepik
BERAN (21. 3. - 20. 4.): Pro Berany je ideální volbou sport, při kterém si mohou vyčistit hlavu. Vyzkoušet by proto měli běh nebo jízdu na kole.BÝK (21. 4. - 21. 5.): Na Býky má blahodárný vliv kontakt s přírodou a půdou. Měli by proto chodit do lesa či se věnovat zahradničení.BLÍŽENCI (22. 5. - 21. 6.): Blížencům nejvíce pomáhá nějaké meditační cvičení. Dobrou volbou je i návštěva solné jeskyně nebo sauny.RAK (22. 6. - 22. 7.): Raci potřebují někoho, s kým si budou moci o problémech otevřeně promluvit. Rovněž by měli dbát na dostatečný přísun tekutin.+ 8 fotek+ 9 fotek

Stres na nás útočí každodenně, ničí psychiku i fyzické zdraví. Podívali jsme se na stres optikou astrologie. Co o stresu prozrazuje horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu?

Jana Jánská
Jana Jánská 10. 01. 2023 06:00

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Pokud Beranům nepřináší jejich práce uspokojení a rychlé výsledky, mohou se snadno ocitnout ve fázi vyhoření. Berani nacházejí pomoc ve sportu a fyzických aktivitách. Skvělou volbou je třeba běh! Zaběhat by si měli chodit ráno ještě před odchodem do zaměstnání a pak večer, aby se jim lépe spaloV galerii najdete nejlepší tipy proti stresu pro vaše znamení!

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Zrozenci v tomto znamení zvěrokruhu těžce snáší změny. Mohou jim přivodit špatnou náladu, která se jich nebude chtít pustit. Býci proto potřebují hlavně pravidelnost. Ideálním stavem je, když si vytvoří denní plán a budou ho dodržovat. Důležitá je také pravidelná a vyvážená strava a dostatečný přísun tekutin. Býk si skvěle odpočine na procházce v přírodě. V galerii najdete nejlepší tipy proti stresu pro vaše znamení!

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci o všem moc přemýšlejí a občas se zbytečně zatěžují negativními myšlenkami. V důsledku toho mohou být podráždění. Důležité je, aby byl Blíženec zaměstnán pozitivními záležitostmi a jeho mysl se co nejvíce uklidnila. Pro okamžité zklidnění mohou Blíženci vyzkoušet nějaké dechové cvičení, pomůže jim také pobyt v solné jeskyni. V galerii najdete nejlepší tipy proti stresu pro vaše znamení!

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci těžko snášejí stres a hektické prostředí, bývají rozladění a objevují se u nich zažívací potíže. Měli by být proto opatrní na to, jak se stravují. Rozhodně by se měli vyhnout tučným a smaženým jídlům. Rak bývá plný pocitů a emocí, které musí ven. Pomůže mu, když se někomu svěří, nebo když může dát volný průběh negativním emocím, třeba při silových sportech. V galerii najdete nejlepší tipy proti stresu pro vaše znamení!

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lev potřebuje respekt a pevné zázemí. Když se mu těchto věcí nedostává, necítí se po psychické stránce dobře. Lev potřebuje mít alespoň jednu činnost, ve které bude nad ostatními vynikat. Je celkem jedno, co to zrovna bude. Lvi by se proto měli poohlédnout po koníčku, který je bude naplňovat. Důležitá je i podpora rodiny a přátel. V galerii najdete nejlepší tipy proti stresu pro vaše znamení!

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panna musí mít všechno perfektní. Když tomu tak není, dovádí ji to k nepříčetnosti. Panny si dokáží brát i malý neúspěch jako životní prohru, což není dobře. Stejně jako Lvi by se i Panny měly soustředit na činnosti, v nichž jsou dobré, a naučit se radovat z výsledků. Panně pomůže také správná strava, která má být bohatá na vlákninu a vitaminy skupiny B. V galerii najdete nejlepší tipy proti stresu pro vaše znamení!

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy patří mezi znamení, která jsou náchylná ke změnám nálad. Hledají sice harmonii, ale stačí málo, aby se z vytouženého klidu dostaly na úplné dno. K vyrovnané psychice Vah pomohou dobré vztahy a příjemné prostředí. Váhy jsou také umělecky založené, proto jim pomůže, když zkusí problém třeba nakreslit, nebo o něm složit jednoduchou písničku. V galerii najdete nejlepší tipy proti stresu pro vaše znamení!

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři ve skutečnosti patří mezi uzavřenější znamení. Vnitřně prožívají všechno naplno, ale navenek nedají nic znát. Pokud se ve Štírovi nahromadí hodně negativních myšlenek, je zaděláno na problém. Štírovi pomůže, když dá emocím volný průběh a zkusí se někomu svěřit. Prospěšné jsou také různé druhy sportů jako plavání či jízda na kole. V galerii najdete nejlepší tipy proti stresu pro vaše znamení!

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Když se Střelec dostane do nepříjemné situace, dokáže být hodně výbušný. Jde koneckonců o ohnivé znamení. Střelec potřebuje svobodu a volnost, kterou mu dopřeje třeba víkend na chatě. Od věci nejsou ani nejrůznější meditační cvičení nebo antistresové masáže, které dokáží divokou mysl Střelců zklidnit. V galerii najdete nejlepší tipy proti stresu pro vaše znamení!

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozoroh dokáže tvrdě pracovat a touží po pozitivních výsledcích práce. Když se úspěchy nedostavují, propadá Kozoroh špatné náladě a depresi. Kozorohovi pomůže, když si bude stanovovat reálné cíle a pochválí se za každou maličkost, která se mu povedla. Radostí pro něj může být také zahrádka nebo pěstování květin. V galerii najdete nejlepší tipy proti stresu pro vaše znamení!

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnář si bere neúspěchy k srdci a všechny problémy vztahuje na sebe. Pomůže mu, když si stanoví hranice, za které si lidi ani problémy z práce nepustí. Také by si měl sepsat seznam problémů, se kterými je schopen něco udělat, a ty ostatní hodit za hlavu. Vodnáři bývají manuálně zruční, proto se mohou věnovat ručním pracím či výtvarnictví. V galerii najdete nejlepší tipy proti stresu pro vaše znamení!

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Lidé ve znamení Ryb vnímají každý záporný podnět a obtížně se vyrovnávají se vším negativním, co jim život přinesl. Potřebují si o problémem s někým promluvit, měli by si ale dávat pozor, aby se nepasovali do role oběti. Potřebují získat reálný pohled na vše, co se kolem nich děje. Vhodné jsou pro ně všechny východní sporty, které pečují o tělo i duši. V galerii najdete nejlepší tipy proti stresu pro vaše znamení!

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články