5 důvodů, proč mít ve svém životě Pannu: Co skrývá toto zdánlivě nudné znamení zvěrokruhu?

5 důvodů, proč mít ve svém životě Pannu: Co skrývá toto zdánlivě nudné znamení zvěrokruhu?
Zdroj: Unsplash

Jako každé znamení zvěrokruhu se i Panny potýkají s mnoha předsudky. Jsou úhledné, ukázněné, starostlivé a stydlivé. Sečteno, podtrženo, mohou se někdy zdát trochu nudné. Ale i tak existuje hned několik důvodů, proč by každý měl mít ve svém životě alespoň jednu Pannu.

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 07. 09. 2021 16:00

Panna je totiž ochotná vám kdykoli pomoci, zvládne zorganizovat narozeninovou oslavu a její přátelství vás bude hřát celý život. Tak co? Ještě váháte, zda si pustit Pannu blíže k tělu?

Panny jsou starostlivé

Pokud se cítíte špatně nebo potřebujete pomoct, můžete si být jisti, že Panna vás v tom nenechá. Pomoc vám bude doslova vnucovat. Toto chování má vrozené. Panny si zkrátka nemohou pomoci a starají se o všechno a o všechny.

Jejich ochota pomáhat je sice úctyhodná vlastnost, ale pro toto znamení je také prokletím. Panny se totiž v jejím důsledku přehnaně trápí starostmi druhých a zapomínají na sebe.

Panny umějí skvěle plánovat a organizovat

Ať už jde o plánování dovolené, organizaci různých akcí nebo večeři pro deset lidí, veškeré plánování můžete s klidným svědomím nechat na Pannách. Sice je to dost stresuje, ale výsledek stojí zato. Panny nejsou rády, když jim někdo pomáhá, protože jsou perfekcionistky a dávají přednost tomu, aby si vše zařídily samy.

Rády tráví čas o samotě a užívají si klidu a pohody. Stojí-li tedy v kuchyni nad hrnci a připravují večeři pro deset lidí, raději jděte jinam a počkejte, až vám naservírují perfektně připravené menu. Pak dopřejte tomuto znamení hodně chvály, rozhodně to ocení.

Panny jsou výbornými psychology

Jsou skvělými partnery, protože dokáží nejen rozdávat neuvěřitelné množství lásky, ale také řešit problémy. S radostí se věnují psychologii a analyzují všechno a všechny. To z nich dělá ideální moderátory konfliktů.

Ve vztahu dokáží rychle a efektivně vyřešit problémy a mluvit o nich. Proto jsou Panny mistryněmi dlouhodobých vztahů. Navíc vás budou neustále zahrnovat malými překvapeními a pozornostmi, nejvíc je totiž těší dělat radost druhým.

Přátelství s Pannou trvá celý život

Pokud máte ve svém kruhu přátel Pannu, jste šťastným člověkem. Toto znamení je totiž velmi loajální. I když ne vždy Panny o svá přátelství pečují, neznamená to, že jsou arogantní nebo už o ně nemají zájem. Prostě jen potřebují více času, aby se ve svém životě přeorientovaly.

Může se stát, že na pár let ztratíte Pannu z dohledu, ale pokud se znovu setkáte, přátelství bude plynule pokračovat. Pro toto znamení je velmi důležitá harmonie, a proto se Panny nikdy nezlobí kvůli maličkostem. Často jsou to právě ony, kdo se v hádce omlouvá, jen aby byl klid.

Panny jsou na veřejnosti vždy milé

Většinou se diskrétně drží stranou. Projevy hněvu na veřejnosti u tohoto znamení neuvidíte. Je pravda, že často cítí potřebu šťourat do svého protějšku, když jim něco nevyhovuje, ale příliš se bojí kritiky. Proto se vyhýbají jakékoli konfrontaci a jsou vždy přátelské a zábavné.

Zdroj informací:

Freundin.de

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články